divendres, 4 d’abril del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - CP SAN CRISTÓBAL


Amb els cinc sentits


Arriba el CP San Cristóbal. Aquest diumenge, a les 17:00h, en el Camp Municipal d’Esports, el CF Lloret rebrà la visita del cuer de la Primera Catalana. Després de guanyar tres partits en les darreres quatre jornades, i amb una bona dinàmica de joc, els homes d’Edu Urdiales han posat la directa per fer la feina el més aviat possible i no haver de patir en les últimes setmanes de campionat. Davant el San Cristóbal, els lloretencs hauran d’oblidar-se de la còmode golejada (0-7) que van aconseguir a l’anada, a Terrassa, i mantenir la mateixa intensitat que vénen mostrant. El Lloret arriba a la cita en el tretzè lloc, amb 31 punts, després de superar el Canyelles per 2-3. Els rivals, per la seva part, són últims, amb 14 punts, i la passada jornada van perdre a casa davant el Sabadell “B”, per 0-2. En les dues darreres visites del San Cristóbal a Lloret de Mar, es va aconseguir un empat (1-1), l’any passat, i una contundent victòria (4-0), fa dues temporades.

La inèrcia guanyadora del Lloret

L’equip d’Edu Urdiales ha arribat a aquest tram de temporada en un gran moment de forma. Guanyar tres partits seguits fora, a la Primera Catalana, no és un repte senzill i els lloretencs han fet un gran salt en les seves aspiracions a la permanència, que cada vegada es veu de manera més optimista. Aquest Lloret defensa amb les dents i ataca amb gran ambició i és que els 24 jugadors de la plantilla ja han constatat que són capaços de tot i que el seu destí en aquesta categoria no és patir per l’objectiu de la salvació. A més, el tècnic sembla haver trobat l’onze titular d’aquest equip, on qualsevol pot entrar, però que manté una base sòlida i una idea de joc ben definida. Davant el San Cristóbal, l’equip ha de seguir amb la mateixa dinàmica i assegurar tres punts que poden oferir altres possibilitats a la classificació. Per aquest enfrontament, Urdiales recuperarà Àlex Bertran, que va complir el seu partit de sanció la passada jornada.

Marc Soler: “Serà un equip molt més agressiu i compacte”

El capità Marc Soler assegura que no s’ha d’agafar de referència la golejada per 0-7 de la primera volta perquè “sembla que el San Cristóbal ha trencat la dinàmica tan dolenta que tenien, tot i que encara no els hi surten bé les coses”. El lloretenc espera “un rival incòmode i dur”, recorda que a l’anada “va ser un resultat molt bo per la nostra part i jo suposo que serà un equip molt més agressiu i compacte”. Sobre la permanència del Lloret, Soler calcula que “mínim necessitarem 12 punts més, i això indica que són quatre partits que encara hem de guanyar. Crec que la salvació estarà en uns 42 o 44 punts”.

L’àrbitre: Fernández García

Designació de Tarragona per aquest enfrontament entre Lloret i San Cristóbal. Pavel Fernández García ha estat l’escollit pel Comitè. Serà la segona vegada que aquest col·legiat dirigirà un partit dels lloretencs durant aquesta temporada. Ja ho va fer a la cinquena jornada de lliga, al camp del Sabadell “B”, en la derrota dels selvatans per 3-1. Els assistents, també tarragonins, seran Álex López Kassem i Manuel Rodríguez Vallés. En l’apartat de sancionats, cap dels dos equips perdrà jugadors per aquesta cita.