divendres, 16 de maig del 2014

LA PRÈVIA: CE BANYOLES - CF LLORET


Les darreres empentes


Nou partit entre equips de la demarcació de Girona a la Primera Catalana. Banyoles i Lloret es veuran les cares aquest diumenge, a les 17:00h, en el partit corresponent a la jornada 32. Els banyolins es troben en el novè lloc, amb 42 punts, i amb els deures fets. Els lloretencs, per la seva part, són dotzens, amb 39 punts, i lluiten per no caure en la posició del cinquè pitjor, amb la possibilitat d’evitar la zona de descens directe ja de manera matemàtica un cop finalitzi la jornada. Mentre els homes de Marc Matamala vénen després d’empatar (1-1) en el camp del Sabadell “B”, els d’Edu Urdiales també van sumar un punt la passada setmana, en un empat sense gols davant del Girona “B”. En l’enfrontament de la primera volta es va poder veure un partit ple d’emoció i gols, en un 3-3 que va suposar el retorn de la confiança perduda en el conjunt lloretenc.

Marc Soler i Edu Poderoso, baixes

Les sancions per acumulació d’amonestacions tornaran a obligar Edu Urdiales a modificar la part defensiva de l’equip. En aquesta ocasió, dos dels jugadors més utilitzats pel tècnic hauran de descansar, i és que van veure la cinquena groga la passada jornada en el partit contra el Girona “B”. Són el capità Marc Soler i el central Edu Poderoso. Malgrat tot, Urdiales compta amb jugadors preparats per ocupar les posicions de central i pivot, amb homes com Sergio Ordóñez, Àlex Lobo i Xavi Aparicio. A aquestes alçades de la temporada, la plantilla es troba al complet i ja va reaparèixer, en el partit anterior, el davanter Albert “Kutxo”, que ha hagut de superar una llarga recuperació. També podria tornar a la convocatòria Erik Mahillo, que ja s’entrena amb normalitat amb la resta de companys.     

Edu Urdiales: “Esperem tornar a la dinàmica de victòries”

L’entrenador, Edu Urdiales, explica que el Banyoles “va fer una primera volta molt bona”. Detalla que “és un equip que surt molt bé al contraatac” i creu que “segurament ens cedirà la pilota, per trobar espais després. Nosaltres hem treballat durant la setmana per contrarestar-ho i perquè no aconsegueixin treure les seves virtuts”. El tècnic del Lloret considera que “encara no estem salvats” i assegura que l’equip sortirà amb ambició: “esperem tornar a la dinàmica de victòries i sumar de tres en tres”.  

L’àrbitre: López Jiménez

Designació de Tarragona per aquest enfrontament entre Banyoles i Lloret. Es tracta de l’àrbitre Daniel López Jiménez. Només hi ha un precedent amb els lloretencs i és de la temporada passada, en l’empat (1-1) en el camp del CP San Cristóbal. Els assistents seran els també tarragonins Óscar Alsina Hernández i Juan Manuel Villalobos Doblado. En l’apartat de sancions, com ja hem explicat, Marc Soler i Edu Poderoso es perden el partit per part del Lloret. Però per part del Banyoles també hi ha sancionats. No jugaran Ignasi Massó i Jordi Bayot, castigats amb un partit per acumulació d’amonestacions, ni tampoc ho farà Andoni Aja, al qual se li ha imposat una sanció de quatre partits per agressió.