dijous, 22 de maig del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - UE AVIÀ


L’hora dels valents


Partit vital per la permanència el que jugarà el CF Lloret davant de l’UE Avià. No serà en l’horari habitual. Per aquesta ocasió, el partit serà diumenge, a les 16:00h. Els lloretencs rebran, de nou, un rival directe per la permanència, que també busca certificar-la amb una victòria en aquesta jornada, per passar amb tranquil·litat l’últim partit de lliga. Els homes d’Edu Urdiales són onzens, amb 40 punts, i arriben a la cita després d’empatar (1-1) a Banyoles. Per la seva part, els jugadors d’Albert García, que vénen de perdre 2-4 contra el Sabadell “B”, se situen just per davant, desens amb 41 punts. Les dues últimes visites de l’Avià a Lloret de Mar van acabar amb victòria local. La temporada 2011/2012, triomf per 3-1 de l’equip també entrenat per Edu Urdiales, i la temporada 2012/2013, victòria per 2-1 amb José Ángel Valero a la banqueta. En el partit de la primera volta, derrota per la mínima (1-0).

Tots al camp

El Lloret ha engegat una campanya per a omplir el Camp Municipal d’Esports, per tal que l’equip rebi el suport de tots els seus seguidors en la cita més important de la temporada. Són 90 minuts d’esforç, sacrifici i lluita per tal de poder assolir l’objectiu que es va marcar a principi de temporada: la salvació, per seguir competint en Primera Catalana. La dinàmica de joc i d’intensitat en l’equip d’Edu Urdiales convida a l’optimisme per tal de sumar tres punts que farien que la permanència fos matemàtica, en el millor dels casos, o, si més no, virtual. Tot plegat, per comptar amb un final de temporada plàcid, en el desplaçament a Badalona, al camp del Llefià. Per afrontar aquest partit, el tècnic del Lloret recuperarà el capità Marc Soler i el central Edu Poderoso, que van complir la jornada passada el seu partit de sanció per acumulació d’amonestacions.

Pol Gómez: “Tenim una espineta clavada amb aquest equip”

El Lloret espera amb moltes ganes l’enfrontament davant l’Avià. El jugador Pol Gómez el considera “un partit clau” en què la victòria serà important per “fer bo el punt de Banyoles i anar a Badalona amb tranquil·litat, perquè l’equip s’ho mereix”. El jove migcampista explica que “allà va ser un partit difícil, ens van expulsar a en Riky i a mi” i reconeix que “tenim una espineta clavada amb aquest equip i tenim moltes ganes de guanyar”. Pel que fa l’horari i la crida a l’afició, Pol Gómez considera que “és un horari diferent però penso que és bo i està bé acabar la setmana anant a veure un partit tan important. Estic segur que tothom que pugui vindrà i animarà, i així podrem tirar el partit endavant per tancar una temporada que hem treballat molt i que no ha estat fàcil”.

L’àrbitre: Vidal Canal

Designació de Lleida per aquest important enfrontament entre el Lloret i l’Avià. Àlex Vidal Canal serà l’encarregat d’impartir justícia en el què serà el seu segon partit del conjunt lloretenc. És un àrbitre de bons records, el col·legiat de la golejada per 0-7 contra el San Cristóbal d’aquesta temporada. Els assistents seran de Terrassa: Nizar Charif i David Herrera Vargas. Pel que fa les sancions, cap jugador del Lloret es perdrà el partit. Els rivals, però, no podran comptar ni amb Joan Noguera ni amb Aleix Trulls, tots dos futbolistes han estat sancionats amb un partit per acumulació d’amonestacions.