dilluns, 5 de maig del 2014

UE LA JONQUERA 1 - 1 CF LLORET

Un cruel desenllaç

El CF Lloret va deixar escapar la victòria en el temps afegit contra l’UE La Jonquera. El resultat final va ser d’empat (1-1), després dels gols del visitant Rubén “Peke” (34’) i del local Julián Genovès (94’). Amb aquest punt, els homes d’Edu Urdiales seguiran immersos en la lluita per la permanència a la Primera Catalana.

Els lloretencs van tenir a les seves mans, durant la major part del partit, tres punts que, a aquestes alçades de la pel·lícula, podrien resultar claus per viure amb certa tranquil·litat el què resta de temporada. Però el final de l’encontre a La Jonquera va deixar una important sensació de buidesa en els homes d’Edu Urdiales, que van veure com s’escapava un merescut triomf en el temps afegit i en una nova acció a pilota aturada. És el gran mal d’aquest equip en la present temporada. Ara, i després d’aquest resultat, se segueix mantenint un coixí ampli de 7 punts respecte la zona de descens directe. Tot i així, el lloc del cinquè pitjor, que podria comportar una plaça més de descens en el Grup 1, es troba a només 2 punts. L’equip haurà de seguir lluitant fins el final per assolir l’objectiu de la salvació.

Peke obre el marcador

La primera part va comptar amb un joc molt directe per part dels dos equips i on es va veure un duel molt igualtat. Va ser La Jonquera qui va disposar de la primera opció de gol, amb un llançament de falta de Dani Fernández que no va posar en massa problemes al porter lloretenc Gianni. La millor ocasió, abans del gol, pels selvatans va arribar més tard, quan Xavi Aparicio va enviar al travesser un servei de falta. Era el minut 32 i, en el 34’, d’una nova falta d’Aparicio va arribar el primer gol de la tarda. El porter Gallego va refusar la centrada de Xavi i, en la frontal de l’àrea, Pol Gómez va connectar amb la pilota per enviar un potent xut. La jugada la va finalitzar el més llest de tots, que va ser Peke, aprofitant un nou rebuig per acabar enviant l’esfèrica al fons de la xarxa. El davanter lloretenc va firmar el seu novè gol de la temporada i el Lloret va marxar al descans amb un 0-1 a favor.

No rematen la feina

Els homes d’Edu Urdiales van dominar en la major part de la segona meitat però no van saber definir en els darrers metres, amb les perilloses jugades que van crear per  ambdues bandes. L’última passada quasi sempre va ser interceptada pels centrals rivals, per iniciar ràpids contraatacs. Els lloretencs, però, van poder fer el 0-2 per mitjà de Brian i Peke, en diverses ocasions. Però La Jonquera va estirar línies per buscar l’empat i els blaus es van saber defensar bé, concedint poques opcions als de Manel Cabezos. Les accions més destacades van arribar en un llançament de falta directa, després d’unes mans de Gianni fora l’àrea, i en una centrada per banda esquerra on els locals no van tenir encert. Però el final del partit va tenir un guió fatídic. L’àrbitre, López Quintana, va decidir allargar el joc fins a cinc minuts i, en el minut 94, La Jonquera va aconseguir l’empat. Va ser en un córner, que va rematar en el segon pal Julián Genovès, per deixar glaçats als lloretencs. No hi havia temps per més.

Aquest resultat deixa el conjunt lloretenc situat en l’onzè lloc, amb 38 punts. La propera jornada, partit a casa davant del Girona “B”. Serà aquest dissabte, a les 17:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE La Jonquera: Gallego, Jiménez, Rossell (Genovès, 26’), Fernández, Massegú, Vergara (Perelló, 63’), Domínguez (García, 52’), Gasca, Jabbie (Ortega, 84’), Bassols i Sanchís (Eyegue, 52’)

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Aparicio (Ivi, 72’), Pol Gómez, Bader (Lobo, 46’), Riky (Cristian, 83’), Brian (Agi, 72’) i Peke (Dani Rivas, 89’)

Gols: 0-1 Peke (34’) i 1-1 Genovès (94’)

Àrbitre: López Quintana (Barcelona). T.G.: als locals Fernández i Jabbie, i als visitants Bader, Gianni, Aparicio i Ivi.

Incidències: Jornada 30 de la Primera Catalana. Camp Municipal (La Jonquera).

(Imatges del partit: Diana Martínez)