dilluns, 2 de juny del 2014

CFU LLEFIÀ 3 - 0 CF LLORET

Sense res en joc

Derrota del CF Lloret en l’últim partit de la temporada, per 3-0, a Badalona davant del CF Unificació Llefià. González i Mejía, en el primer temps, van posar les coses de cara pels locals i Rodríguez, en els minuts finals de l’encontre, va sentenciar amb el tercer gol. L’equip d’Edu Urdiales finalitza la temporada dotzè, amb 41 punts, i amb la permanència a la butxaca.

Tot estava decidit. L’última jornada del Grup 1 de la Primera Catalana no comptava amb cap partit on hi hagués res en joc. Ni l’ascens, que ja era del Peralada, ni la promoció d’ascens, que és del Sabadell “B”, ni un tercer lloc, propietat del Girona “B”, ni tan sols la permanència, i és que el San Cristóbal, el Canyelles, el Guíxols i el mateix Llefià ja arribaven com a equips de Segona Catalana. Una jornada descafeïnada que va acabar amb una derrota del Lloret, en un partit que va comptar amb dues parts ben diferenciades. La primera, amb una clara superioritat del Llefià, i la segona, amb una millor versió del conjunt lloretenc.

Domini del Llefià en el primer temps

Els primers 45 minuts del Lloret no van ser bons i el Llefià va aconseguir marxar al descans amb un marcador favorable de 2-0. La primera ocasió clara de gol, però, va arribar del bàndol visitant, quan només s’havien jugat tres minuts, en una cessió. El llançador va ser Ivi Sebastián, però la pilota va marxar alta. Seguidament, en el minut 5, González va fer el primer gol, rematant en el segon pal una centrada des de banda dreta. L’equip lloretenc va buscar l’empat però no va tenir fortuna en els darrers metres i els locals, per la seva part, van aprofitar jugades ràpides per plantar-se davant d’Isma en diverses ocasions. El 2-0 va arribar en el 36’, en un córner que el capità badaloní Mejía va enviar al fons de la porteria. A pocs minuts per el descans, el Lloret va comptar amb una doble ocasió de Dani Cuerva i un tercer intent de Kutxo, però el porter rival Reyes va evitar el 2-1 amb una gran intervenció.

Una millor imatge sense sort

Els lloretencs van provocar un córner cinc segons després de la represa, fruit de la clara intenció de refer-se de les sensacions negatives del primer temps. Tot i així, el Llefià va poder fer el tercer en el tram inicial de la segona meitat en una nova cessió, en aquest cas en contra dels interessos dels homes d’Edu Urdiales. Primer la tanca defensiva i, després, Isma van evitar el tercer gol dels rivals. Però els selvatans van buscar amb més insistència la porteria de Reyes i, amb l’entrada d’Erik Mahillo, l’equip va mostrar una major sensació de perill. Ho va fer malgrat quedar-se amb un home menys, a causa de l’expulsió de Fran Chamizo, per doble groga, en el minut 60. Va ser el mateix Erik qui va protagonitzar les accions més destacades per retallar distàncies en el marcador. La més clara va ser en una rematada al pal. En el tram final, però, el Llefià es va trobar amb el què seria el definitiu 3-0, en el 84’, en un cop de cap de Rodríguez en un servei de cantonada.

Després d’aquesta derrota, l’equip finalitza la lliga situat en el dotzè lloc de la classificació, amb 41 punts.

CFU Llefià: Reyes, Rodríguez, Monterde, Mejía (Azañón, 73’), González (Clemente, 73’), Marco, Torres, Pons (Fernández, 46’), Santos (Mora, 67’), Bermúdez (Montejo, 54’) i Jares

CF Lloret: Isma, Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso (Peke, 67’), Dani Rivas, Ivi, Chamizo, Agi (Erik Mahillo, 54’), Brian (Cristian, 54’), Kutxo (Aparicio, 54’) i Dani Cuerva (Narcís, 63’)

Gols: 1-0 González (5’), 2-0 Mejía (36’) i 3-0 Rodríguez (84’)

Àrbitre: Guijarro Álvarez (Tarragona). T.G.: al local Mora i al visitant Poderoso. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el lloretenc Chamizo (60’).

Incidències: Jornada 34 de la Primera Catalana. Camp Municipal de Llefià (Badalona).