dijous, 29 de maig del 2014

LA PRÈVIA: CFU LLEFIÀ - CF LLORET


El punt final


S’acaba la temporada. El Club de Futbol Lloret es desplaçarà a Badalona, aquest diumenge a les 12:00h, per jugar davant la Unificació Llefià. L’últim partit de la Primera Catalana pels homes d’Edu Urdiales comptarà amb la tranquil·litat de tenir els deures fets, després d’haver assolit la permanència el passat cap de setmana. En el bàndol rival, tampoc hi haurà res en joc, i és que els badalonins ja han perdut la categoria i jugaran la pròxima temporada a la Segona Catalana. Els jugadors de Jordi Souto vénen de perdre per una golejada de 5-1 a Sabadell, i es troben situats en la setzena posició, amb 33 punts. Per la seva part, els lloretencs arriben a la cita en el dotzè lloc, amb 41 punts, i després d’empatar (1-1) a casa davant de l’Avià. En el partit disputat a la primera volta, el resultat va ser d’empat (1-1).

El moment d’Isma Marín

Per a l’última cita de la temporada, Edu Urdiales no podrà comptar amb el seu porter titular. Gianni Cassaro va veure la cinquena groga el passat diumenge i ha estat sancionat amb un partit per acumulació d’amonestacions. Aquest fet provocarà que el jove Isma Marín disputi el seu segon partit oficial amb la samarreta del primer equip. Ja ho va fer durant la primera volta en el camp de l’Avià, en el què va ser el seu debut a la Primera Catalana, amb una bona actuació malgrat la derrota que va encaixar l’equip (1-0). El treball, durant tot l’any, ha estat constant i molt positiu per Isma, el qual arriba amb molta motivació i ganes d’aprofitar aquesta oportunitat. A més, la sanció de Gianni també farà que el porter del Juvenil “A” Joaquim Caballero entri en la llista de convocats per aquest desplaçament. La resta de jugadors estaran disponibles per al tècnic lloretenc.

Edu Urdiales: “No volem acabar dotzens”

Edu Urdiales assegura que el Lloret “anirà a Badalona amb molta motivació per tal de finalitzar la temporada amb tres punts més”. L’entrenador explica que “no volem acabar dotzens i una victòria ens faria escalar alguna posició en la classificació”. Es mostra content per haver assolit la permanència i “no haver de patir en l’última jornada”. En aquest sentit, Urdiales felicita els seus jugadors per “haver-se aixecat durant tot l’any en els moments durs” i reconeix que “la salvació és un premi molt merescut per aquesta plantilla, en un any que ha estat complicat però en el què sempre hem lluitat”. Afegeix que “és un orgull formar part d’aquest equip”.

L’àrbitre: Guijarro Álvarez

Sergio Guijarro Álvarez, de Tarragona, ha estat l’àrbitre escollit per dirigir aquest darrer enfrontament de la temporada entre el Lloret i el Llefià. Serà la segona vegada que aquest col·legiat es trobarà amb els lloretencs. Ja ho va fer l’any passat, en el camp del Ripollet, amb resultat final d’empat (1-1), amb un gol de Kutxo. Els assistents seran Àlex López Kassem i Manuel Rodríguez Valles. En l’apartat de sancions, com ja hem explicat, el Lloret perdrà Gianni Cassaro, per acumulació d’amonestacions. Per part del Llefià, cap sancionat.