divendres, 22 d’agost del 2014

ACTUALITAT


El CF Lloret es presenta davant dels seus seguidors



Aquest diumenge, a les 18:30h, en el Camp Municipal d’Esports, se celebrarà la Presentació dels jugadors de la Primera Plantilla del CF Lloret. Tal com ha explicat el president del club, Eduard Coloma, en declaracions a Nova Ràdio Lloret, serà un acte “diferent, els jugadors es presentaran d’un a un i tothom podrà conèixer quins són els nous jugadors. Serà una tarda entretinguda, perquè després hi haurà el torneig”.

Un cop hagi finalitzat la Presentació, a partir de les 19:00h, es disputarà el primer partit del Torneig Triangular Selva Marítima, que enguany arriba a la seva onzena edició. El duel inicial el jugaran el Tossa i el Blanes i, a les 20:00h, entrarà en escena el Lloret. Els homes d’Edu Urdiales s’enfrontaran, primer, al perdedor del partit inaugural. A les 21:00h, es tancarà el torneig amb l’encontre entre lloretencs i guanyadors del Tossa - Blanes. Seran partits de 45 minuts. El Selva Marítima és la cita més destacada de la pretemporada. Els lloretencs, que ja tenen la vista posada en l’inici de la competició oficial (dissabte, dia 6, a casa davant de l’Horta), voldran proclamar-se vencedors del torneig per cinquè any consecutiu.

La pròxima setmana, el Lloret afrontarà l’últim partit amistós. Serà dissabte, dia 30, a les 19:00h, en el camp del CF Tordera, en motiu de la Festa Major dels maresmencs. Si no hi ha novetats, es tancarà d’aquesta manera el temps de preparació de cara a arribar al primer partit de lliga en les millors condicions. Els lloretencs afronten una temporada en què l’objectiu, segons explica el president, serà “mantenir la categoria i intentar estar entre els cinc primers classificats, per poder fer el salt a la Tercera Divisió en unes tres temporades”. Coloma reconeix que “s’ha fet un gran esforç, tot i que les condicions econòmiques no són les millors, i esperem poder comptar amb algun espònsor. Hem intentat reforçar el què ens ha demanat l’entrenador”. El màxim mandatari de l’entitat selvatana assegura que “l’equip està motivat. Hi ha molta il·lusió i ganes de començar la lliga”. Des del club, es fa una crida per a què tots els socis, seguidors i simpatitzants del Lloret vinguin aquest diumenge al camp a gaudir de la presentació dels jugadors del Primer Equip i de l’11è Selva Marítima.