dijous, 21 d’agost del 2014

UE LLAGOSTERA "B" 0 - 0 CF LLORET


Progressen adequadament

Empat sense gols (0-0) en el tercer partit amistós del CF Lloret, en el camp de l’UE Llagostera “B”. Els homes d’Edu Urdiales van oferir una bona imatge davant d’un rival de la Segona Catalana que també va mostrar un bon potencial en un encontre en què cap dels dos conjunts va saber trobar el camí del gol.

Es va notant el bon treball en els entrenaments. L’equip lloretenc segueix assimilant els nous conceptes que vol proposar el tècnic Urdiales i ahir, contra el Llagostera “B”, es va poder veure una bona mostra. El partit va ser molt intens, molt semblant al ritme de competició, malgrat que va comptar amb poques opcions de gol. Segurs en defensa, amb bones actuacions dels dos porters, Jaume Prado i Josep Franquet, i amb les idees clares en atac. D’aquesta manera, el Lloret va disputar el seu tercer compromís de pretemporada.  

El Lloret va portar el pes del partit durant el primer temps. Els llagosterencs, per la seva part, van esperar en defensa per sorprendre amb ràpids contraatacs. L’ocasió més clara dels primers 45 minuts va ser pels rivals, en un mà a mà en què Jaume Prado va evitar el que hauria estat el primer gol de la nit. A la represa, i després d’uns minuts de desconcert, els lloretencs van tornar a tenir la possessió de l’esfèrica i van provar fortuna a l’àrea rival. Peke, en una rematada de cap, i Agi, amb bones jugades per banda, van posar en problemes els defensors locals. El Llagostera “B” també va comptar amb les seves opcions però el jove Josep Franquet, amb dues bones intervencions, va aconseguir mantenir el seu portal a zero. Els homes d’Edu Urdiales van poder obtenir la victòria en els darrers instants, en una rematada al pal d’Ángel Vadillo, a la sortida d’un córner.

L’equip tornarà als entrenaments aquest divendres per preparar l’11è Torneig Triangular Selva Marítima, que es disputarà a Lloret de Mar, amb la presència de l’UE Tossa i el CD Blanes. El primer partit, que enfrontarà els conjunts visitants, serà a les 19.00h. Abans, a les 18.30h, se celebrarà la Presentació dels jugadors del CF Lloret. Tot, en el Camp Municipal d’Esports.

CF Lloret: Prado, Bruno, Ángel, Mateo, Dani Rivas, Ivi, Lobo, Pol Gómez, Agi, Peti i Peke
També van jugar: Franquet, Àlex Bertran, Riky, Kutxo, Aparicio, Miquel i Arnau

Àrbitre: Jarit Mesa (Girona).

Incidències: Tercer partit amistós de pretemporada. Camp Municipal (Llagostera).