divendres, 15 d’agost del 2014

CF LLORET 4 - 0 UE QUART

Agafant color

El CF Lloret va vèncer l’UE Quart per un contundent 4-0, en el segon partit amistós de la pretemporada. Narcís Caballero i Albert “Kutxo”, en el primer temps, van encarrilar una victòria que van segellar a la represa Rubén Cimbrón i Arnau Terradas.

El segon compromís d’aquesta pretemporada ha portat un nou triomf pel conjunt d’Edu Urdiales però amb millors sensacions que en el passat partit davant del Can Gibert. Els lloretencs, molt més intensos i actius, van dominar de principi a fi, sense donar massa opcions als rivals en un encontre que va començar amb un fort ritme per part dels dos equips però que, a poc a poc, el Lloret va saber controlar. Entre les presències destacades hi havia la de Jaume Prado. El porter lloretenc, que no va poder jugar en l’amistós de dissabte passat, va gaudir dels primers 90 minuts després del seu retorn a la porteria selvatana. En aquest amistós, a més, va debutar amb la Primera Plantilla el migcampista Miquel Ribas, que ha finalitzat la seva etapa de juvenil.

Les intencions del Lloret van quedar clares des del primer minut de joc, amb una ràpida acció combinada que va finalitzar Ivi Sebastián, amb un xut des de la frontal de l’àrea. En el segon avís, va arribar l’1-0, quan només s’havien jugat 7 minuts. Va ser obra del davanter Narcís Caballero, amb un gran gol des de llarga distància que va superar el porter rival. L’equip d’Edu Urdiales es va mostrar molt sòlid i no va deixar de buscar l’àrea rival. Fruit d’aquesta insistència es va produir el 2-0, en el minut 26. L’autor va ser Albert “Kutxo”, aprofitant una indecisió de la defensa visitant, anticipant-se per fer el segon gol de la nit. Els altres dos gols del partit van arribar a la represa. Rubén Cimbrón va tornar a repetir en la seva cita amb el gol. No va perdonar i va aconseguir el 3-0. Era el minut 59. Poc més tard (66’), el jove Arnau Terradas, que ja va participar en diversos amistosos del Primer Equip durant la passada temporada, va tancar la victòria amb el definitiu 4-0. L’atacant lloretenc va rematar en el segon pal una centrada des de la banda esquerra. En aquesta segona meitat, el Quart va disposar de diverses opcions de gol però Jaume Prado va estar atent i va mantenir el seu portal a zero.

La propera cita del Lloret serà dimecres, dia 20 d’agost. Els homes d’Edu Urdiales es desplaçaran al camp del Llagostera “B”, equip de la Segona Catalana. El partit començarà a les 21:00h.

CF Lloret: Prado, Bruno, Pol Gómez, Ángel, Àlex Bertran, Agi, Aparicio, Ivi, Dani Rivas, Narcís i Kutxo
També van jugar: Jordi Valls, Lobo, Peti, Cimbrón, Arnau i Miquel

Gols: 1-0 Narcís (7’), 2-0 Kutxo (26’), 3-0 Cimbrón (59’) i 4-0 Arnau (66’)

Àrbitre: García Verdura (Girona).

Incidències: Segon amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).