diumenge, 10 d’agost del 2014

UE CAN GIBERT 0 - 1 CF LLORET

Rubén Cimbrón decideix davant d’un intens Can Gibert

El CF Lloret va aconseguir el primer triomf de la pretemporada, per la mínima (0-1), en l’estrena contra l’UE Can Gibert, que va vendre molta cara la derrota. Després d’una primera meitat sense gols, Rubén Cimbrón, en el minut 62, va donar la victòria al conjunt d’Edu Urdiales.

Els primers 90 minuts de joc de ben segur que van servir de molt al tècnic lloretenc de cara a seguir endavant amb la preparació de l’equip. Es va poder veure en acció els nous jugadors del Lloret, tots ells encara a prova, que van deixar aspectes positius per tal de complicar a Edu Urdiales la decisió final per a la confecció definitiva de la plantilla. Davant hi havia un Can Gibert que es va mostrar molt competitiu i que va posar en dificultats als selvatans, que comptaven amb diverses baixes. Jaume Prado, a causa d’unes petites molèsties, no va poder jugar i el seu lloc el va ocupar el porter juvenil Josep Franquet.

Els rivals van mostrar un fort ritme en la primera meitat i van dificultar la circulació de pilota del conjunt lloretenc, que es va mostrar imprecís en moltes fases. Els primers 45 minuts van comptar amb un joc poc vistós i amb escassetat en opcions de gol. La primera aproximació del Lloret va ser a pilota aturada, en un llançament de falta de Riky que va aturar el porter Gurt. La resposta del Can Gibert va arribar amb un xut des de la frontal que Franquet va aturar sense problemes. Els lloretencs van tenir més protagonisme en el segon temps, arribant amb més perill a l’àrea rival. Pol Gómez, en els primers compassos de la represa, va avisar amb un xut al travesser. Poc després, en el 62’, els homes d’Edu Urdiales es van avançar en el marcador. Va ser Rubén Cimbrón, un dels jugadors que estan a prova en aquesta pretemporada, qui va enviar al fons de la xarxa una pilota centrada des de la banda esquerra. Amb el marcador a favor, el Lloret no es va deixar sorprendre i va aconseguir la primera victòria d’aquest període de preparació.

Aquest dijous, es jugarà el segon partit de pretemporada. Els lloretencs rebran la visita de l’UE Quart, de la Segona Catalana. Serà a les 21:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UE Can Gibert: Gurt, George, Peralta, Axel, Díaz, Verdaguer, Reinoso, Garrutxo, Pere, Vilaró i Pajares
També van jugar: Narcís, Duran, Faura, Vallecillo, Héctor, Pinto, Juanjo i Arnau

CF Lloret: Franquet, Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Dani Rivas, Aparicio, Lobo, Cimbrón, Riky, Peti i Peke
També van jugar: Riutort, Pol Gómez, Ivi, Mateo i Agi

Gol: 0-1 Cimbrón (62’)

Àrbitre: Zarco Murillo (Girona). T.G.: al visitant Dani Rivas.

Incidències: Primer amistós de pretemporada. Camp Municipal Can Gibert (Girona).