diumenge, 28 de setembre del 2014

CF LLORET 2 - 1 EC GRANOLLERS

Aquest sí és el Lloret

Victòria del CF Lloret per 2-1 contra l’EC Granollers, en la quarta jornada de la Primera Catalana. Ángel Vadillo, en el primer temps, i Rubén “Peke”, a la represa, van donar avantatge als homes d’Edu Urdiales, que van ser superiors i només van patir en el tram final, quan els rivals van retallar distàncies per mitjà de Baby

Els lloretencs buscaven reaccionar, després de l’ensopegada del passat cap de setmana a Manresa, i ho van fer davant d’un conjunt que volia aconseguir el quart triomf consecutiu. Però sumar els tres punts a Lloret de Mar mai ha estat una tasca fàcil i el Granollers ho va comprovar en primera persona. El conjunt d’Edu Urdiales va guanyar en tots els aspectes del joc, amb una intensitat insuperable pels rivals i creant múltiples ocasions de perill que van poder fer més gran el resultat. D’aquesta manera, el Lloret va aconseguir la primera victòria de la temporada en una tarda que va deixar la satisfacció d’haver vist sobre el terreny de joc un equip que s’ho va deixar tot.

Ràpidament, es va poder veure que el conjunt lloretenc no volia caure en els mateixos errors de Manresa i va imposar un ritme alt des del primer minut, sorprenent un Granollers que va tenir moltes dificultats per fer circular l’esfèrica. Abans del primer quart d’hora, els locals es van avançar, en una acció a pilota aturada. Riky va servir una falta lateral i Ángel Vadillo, de cap, va col·locar l’1-0 en el marcador. El gol va donar confiança i seguretat, i és que els rivals només van crear perill en accions d’estratègia i en un xut desviat d’Oriol Vila. El triomf es va consumar a la represa. Pol Gómez, en dues ocasions, va posar en problemes al porter Cañadas, amb dos potents xuts des de la frontal. El Lloret va seguir amb la mateixa intensitat i, en una jugada al contraatac, en el 62’, va arribar el 2-0. Peke, en el segon pal, va finalitzar una jugada d’Agi, dins l’àrea. El davanter selvatà va firmar el seu segon gol de la temporada, donant més tranquil·litat encara a l’equip. I l’avantatge va poder ser més gran, però va faltar encert en els darrers metres. El Granollers, per la seva part, va buscar el 2-1 a la desesperada, amb diverses accions a pilota aturada, en què la defensa local va ser contundent. També va ser important l’actuació de Jaume Prado, que va evitar el gol visitant en diverses accions. En el minut 88, però, els de Raúl Matito van retallar distàncies, per mitjà de Baby, que va aprofitar un rebuig dins l’àrea lloretenca. El Lloret va saber mantenir el resultat en el temps afegit, per sumar la primera victòria oficial.

Amb aquest triomf, els homes d’Edu Urdiales sumen 4 punts. Dissabte vinent, a les 15:30h, el Lloret jugarà en el camp del Girona “B”. Si la passada temporada els gironins jugaven a Vilablareix, aquesta temporada ho fan en el Camp Municipal de Salt.

CF Lloret: Prado, Jordi Valls (Aparicio, 53’), Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Lobo, Pol Gómez, Riky (Ivi, 78’), Agi, Kutxo (Narcís, 53’) i Peke (Dani Rivas, 88’)

EC Granollers: Cañadas, Cosme, Suárez (Valls, 47’), Martín, Béjar, Vila (Oms, 65’), Fernández (Baby, 46’), Mañosa (Fajardo, 70’), Novo, Casanova (Gil, 46’) i Almendros

Gols: 1-0 Ángel (14’), 2-0 Peke (62’) i 2-1 Baby (88’)

Àrbitre: Álvarez Ubric (Terrassa). T.G.: als locals Narcís i Ivi, i als visitants Béjar, Oms i Cosme.

Incidències: Jornada 4 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).