divendres, 26 de setembre del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - EC GRANOLLERS


La necessitat de reacció contra la confirmació


La quarta jornada de la Primera Catalana arriba amb un duel molt interessant entre el CF Lloret i l’EC Granollers. Aquest dissabte, a partir de les 17:00h, es veuran les cares dos equips que han iniciat el campionat d’una manera molt diferent. Els lloretencs, que vénen de perdre de manera contundent a Manresa (4-1), només han estat capaços de sumar 1 punt dels 9 possibles. Davant, hi haurà un conjunt que ho ha guanyat tot i que comparteix liderat amb el Júpiter, després de superar el Vic (1-0) en la jornada anterior.  

Els homes d’Edu Urdiales necessiten recuperar sensacions i sumar el primer triomf de la temporada oficial. És ben clar que el Granollers no és el millor dels rivals per trencar aquesta mala dinàmica inicial, però el Lloret sempre s’ha caracteritzat per ser un equip incòmode en el seu camp i que li planta cara a qualsevol. El tècnic lloretenc perd Bader, sancionat amb un partit per la seva expulsió a Manresa, per doble groga. La resta d’integrants de la plantilla, a banda de Sergio Ordóñez, estaran disponibles. En el Granollers, per la seva part, Raúl Matito no podrà comptar amb David Duran, que va ser expulsat en la passada jornada.  

Sergio Álvarez Ubric, de Terrassa, serà l’encarregat de dirigir aquest enfrontament entre selvatans i vallesans. Mai ha arbitrat al Lloret i farà de jutge principal amb els assistents Xavier Carmona Mantas i David Rodríguez Marín, també del Col·legi terrassenc.  


Què va passar en l’últim Lloret - Granollers?

El Lloret - Granollers de la passada temporada va suposar l’inici d’una important crisi de resultats que va condicionar les aspiracions de l’equip. El resultat va ser de derrota per 1-3 en un partit marcat per l’efectivitat dels rivals. Els gols de Novo i Font, en el primer temps, van donar avantatge als visitants, però Bader va retallar distàncies abans del descans, amb una rematada en el segon pal, després d’una acció per banda dreta. A la represa, el Lloret no va poder obtenir ni tan sols un empat, i és que el Granollers va fer el definitiu 1-3, per mitjà de Novo, en una rematada de cap a la sortida d’un córner.

Dissabte, a les 17:00h, els homes d’Edu Urdiales buscaran la primera victòria de la temporada davant del Granollers. El partit es podrà seguir des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

#AmuntLloret