divendres, 5 de setembre del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - UA HORTA


Tornar a començar


Aquest dissabte, a les 17:00h, torna el futbol de Primera Catalana a Lloret de Mar. L’enfrontament del CF Lloret davant de l’Atlètic Horta servirà per donar el tret de sortida a una nova temporada oficial en què els homes d’Edu Urdiales tenen com a objectiu mantenir la categoria, sense patir en excés com en les darreres temporades. A més, els lloretencs tenen l’ambició de finalitzar en posicions de la zona noble, tot un repte que afronten amb il·lusió i molta motivació.

La primera prova serà dura. Arriba l’Horta, un dels equips que, presumiblement, haurien d’ocupar els llocs capdavanters de la Primera Catalana. Per aquest enfrontament, Edu Urdiales no podrà comptar ni amb Rubén Cimbrón, lesionat, ni tampoc amb Sergio Ordóñez, que es troba en fase de recuperació i que podria reaparèixer durant el mes d’octubre. La resta de jugadors estan disponibles però serà el tècnic qui decidirà quins són els onze homes que iniciaran el partit. La primera alineació oficial és, sempre, una de les grans incògnites.

L’àrbitre del partit serà el sabadellenc Salvador Tomàs López. Estarà acompanyat pels assistents Víctor De la Iglesia Muñoz i Héctor Peñuela García, també de Sabadell. Cap jugador del conjunt lloretenc arrossega sancions pendents de la temporada passada.

Què va passar en l’últim Lloret - Horta?

La darrera visita de l’Horta al camp del Lloret es va produir durant la temporada 2012/2013, amb José Ángel Valero com a entrenador. El partit, corresponent a la jornada 31, va finalitzar amb victòria local per un marcador de 2-1. El triomf va servir als lloretencs per fer un pas de gegant en la seva lluita per una permanència que certificarien poc després. Ángel Vadillo, en el primer temps, i Nuha, a la represa, van ser els golejadors. Per part de l’Horta, Molist va retallar distàncies però el Lloret va saber patir i sumar tres punts vitals.

Aquest dissabte, a les 17:00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, torna el futbol de Primera Catalana. Torna el CF Lloret. No t’ho pots perdre!

#AmuntLloret