diumenge, 7 de setembre del 2014

CF LLORET 1 - 2 UA HORTA


Derrota de penal



El CF Lloret va caure en l’estrena en lliga per un marcador d’1-2 contra l’Horta. Riky va avançar als lloretencs en el primer temps però els visitants van donar la volta al marcador. Tots els gols van arribar des del punt de penal en un partit marcat per la polèmica actuació de l’àrbitre sabadellenc Tomàs López, que va expulsar Jordi Valls.

Passen els anys i el Lloret segueix sense poder guanyar en el primer partit de lliga, ja sigui a la Primera Catalana o a les ja desaparegudes Primera i Preferent Territorial. Els homes d’Edu Urdiales, que rebien un dels equips que estan destinats a dur la iniciativa en la categoria, van plantejar un partit seriós i, malgrat totes les dificultats amb què es van trobar, es van mantenir amb opcions d’empat fins a l’últim minut. L’excés de protagonisme del col·legiat sabadellenc Salvador Tomàs López, que va assenyalar fins a tres penals i va deixar els locals amb deu homes, va ser un dels aspectes negatius del partit, que no va ajudar massa a tranquil·litzar els nervis de la primera jornada.  

El Lloret va oferir bones sensacions, en especial durant els primers compassos del joc. En el minut 9, unes mans dins l’àrea rival van suposar un penal favorable als selvatans. Riky va agafar la responsabilitat i no va perdonar des dels onze metres, aconseguint l’1-0. Però l’alegria a la banqueta local va durar ben poc. En el 15’, l’àrbitre Tomàs López tornava a assenyalar un altre penal però, en aquesta ocasió, en contra dels interessos lloretencs. Joel Ramírez va superar Jaume Prado i va col·locar l’empat en el marcador. A partir d’aquí, i fins el descans, el partit va estar molt igualat, amb dues opcions destacades, una per cada banda. Peke, a la sortida d’un córner, es va topar amb una gran aturada de Britos. Els barcelonins van respondre amb un xut desviat d’Álvarez. El Lloret, a més, va demanar un clar penal comès sobre Riky, però el col·legiat sabadellenc no es va decidir a assenyalar-lo. Tot es va resoldre en el segon temps, que va començar amb una bona ocasió del davanter Peke, sense fortuna en la rematada. El conjunt visitant va donar la volta al marcador una altra vegada des dels onze metres. Una caiguda dins l’àrea lloretenca va suposar el tercer penal de la tarda, transformat per Montilla. Les coses es posaven de cara per l’Horta i més encara quan el Lloret es quedava amb un home menys, arran de l’expulsió de Jordi Valls, per doble groga. Tot i buscar-ho, els d’Edu Urdiales no van poder fer l’empat, tot i que van comptar amb una oportunitat d’Agi. Els visitants van poder sentenciar al contraatac però Jaume Prado va estar atent.

L’equip lloretenc no ha pogut sumar cap punt en aquesta primera jornada i buscarà millor sort el proper diumenge, en el camp del Vic. Serà a partir de les 17:00h.  

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Ángel, Poderoso (Peti, 76’), Àlex Bertran (Kutxo, 86’), Bader (Narcís, 54’), Aparicio, Pol Gómez, Agi, Riky i Peke (Lobo, 68’)

UA Horta: Britos, Capella, Belana, Blasco, Esteve (Millán, 86’), Álvarez, Ramírez (Paneque, 86’), Gómez, Owono (Ruiz, 89’), Montilla (González, 79’) i Brinquis (Beguer, 68’)

Gols: 1-0 Riky (p.) (9’), 1-1 Ramírez (p.) (15’), 1-2 Montilla (p.) (60’)

Àrbitre: Tomàs López (Sabadell). T.G.: als locals Poderoso, Riky, Kutxo i l’entrenador Edu Urdiales, i als visitants Gómez, Owono i González. T.V.: expulsat, per doble amonestació, el lloretenc Jordi Valls (64’).

Incidències: Jornada 1 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Video-Resum de Barcelona Televisió)