dilluns, 15 de setembre del 2014

UE VIC 1 - 1 CF LLORET

Bader esgarrapa un punt

Empat (1-1) entre el CF Lloret i l’UE Vic, en el partit corresponent a la jornada 2 de la Primera Catalana. Tot es va decidir en una represa en què Carles Roca va avançar els locals (57’) però Bader, en el minut 73, va igualar el marcador per donar el primer punt de la temporada als homes d’Edu Urdiales.

Duel molt igualat el que van protagonitzar Vic i Lloret. Tots dos conjunts van mostrar ambició i van buscar amb insistència la porteria rival, sovint amb un joc directe. Els lloretencs van tornar a oferir una bona imatge, amb seguretat en defensa i un alt ritme en atac. Tot i començar perdent, els homes d’Edu Urdiales van aconseguir l’empat per mitjà de Bader fruit de la seva insistència. Per aquest encontre, el tècnic va introduir tres modificacions en l’onze inicial respecte l’anterior jornada. El més destacat va ser el que afectava la porteria. Jaume Prado, que no va poder entrenar durant la setmana, va veure el partit des de la banqueta. El seu lloc el va ocupar Rubén Sánchez. Les altres novetats van ser les d’Àlex Lobo, en el centre del camp, i Peti, a la davantera.

Els primers 45 minuts van comptar amb una igualtat màxima que es va traduir en un intercanvi d’ocasions que no van provocar massa problemes pels porters. Per part del Lloret, va ser Pol Gómez qui més vegades ho va intentar, amb xuts des de la frontal de l’àrea que van marxar fregant els pals de la porteria rival. El conjunt osonenc, per la seva part, va provar-ho amb diverses accions a pilota aturada, però els visitants es van mostrar segurs en defensa. El segon temps va ser decisiu per al desenllaç i no va començar massa bé. El Vic va fer-se amb el domini de l’esfèrica i va fer perillar l’àrea del porter Rubén. En el minut  57 va arribar l’1-0. Carles Roca, amb un xut creuat dins l’àrea petita, va obrir el marcador, finalitzant una jugada al contraatac. Automàticament, els selvatans van reaccionar i van buscar el gol de l’empat. El van tenir a tocar en diverses ocasions. La més destacada, en un nou xut de Pol Gómez que es va estavellar en el pal. La igualada va arribar en el 73’. Bader va controlar una pilota dins l’àrea, es va desfer del marcatge del defensor rival, i va enviar l’esfèrica al fons de la xarxa, superant el porter en l’un contra un. Amb l’1-1, va créixer la tensió en el terreny de joc i això va dificultar la fluïdesa en el joc. El resultat ja no es va moure.

El Lloret finalitza la jornada en el catorzè lloc, amb 1 punt. L’equip lloretenc tornarà a jugar fora el proper cap de setmana. Serà a Manresa, diumenge a les 12:00h del migdia.

UE Vic: Sánchez, Carrascal, Martínez, Tena, Saus, Taleb (Coll, 65’), Roca, Verdaguer (Rodríguez, 65’), Tuneu, Puigdesens i Pereira (Salas, 58’)

CF Lloret: Rubén, Aparicio, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran (Dani Rivas, 57’), Riky, Lobo (Ivi, 88’), Pol Gómez, Agi (Bader, 65’), Peti (Kutxo, 65’) i Peke

Gols: 1-0 Roca (57’) i 1-1 Bader (73’)

Àrbitre: Castro Sánchez (Lleida). T.G.: als locals Taleb, Saus i Sánchez, i als visitants Àlex Bertran, Poderoso, Lobo i Ivi.

Incidències: Jornada 2 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Vic).