divendres, 12 de setembre del 2014

LA PRÈVIA: UE VIC - CF LLORET


El sempre complicat camp del Vic



Sense temps per digerir la derrota en el primer partit de lliga contra l’Horta, els homes d’Edu Urdiales afronten la segona jornada amb l’ambició de sumar els primers punts de la temporada. El Lloret es desplaçarà aquest diumenge al camp del Vic, per jugar a partir de les 17:00h. Els lloretencs, que volen oblidar el mal resultat del passat cap de setmana, visiten un equip que ve de guanyar, in extremis, per 2-3 a Manresa. Tot i que la classificació encara és anecdòtica, els rivals ocupen el quart lloc mentre que els nostres són tretzens.   

Per aquest enfrontament, el tècnic no podrà comptar amb el lateral dretà Jordi Valls, que ha estat sancionat amb un partit per la seva expulsió per doble amonestació contra l’Horta. Així, doncs, i tenint en compte que Sergio Ordóñez encara es troba fora de combat, Urdiales haurà de decidir qui ocupa aquesta demarcació. El jove Bruno Zambotti seria el recanvi natural per jugar en el lateral, però també ho podrien fer Xavi Aparicio o Ivi Sebastián.

Un lleidatà, Sergio Castro Sánchez, serà l’encarregat d’impartir justícia. La temporada passada va dirigir el partit dels lloretencs en el camp de l’Avià, que va acabar amb les expulsions de Riky i Pol Gómez i de l’entrenador Edu Urdiales. Els assistents que acompanyaran l’àrbitre, també del Col·legi de Lleida, seran Ramón Fortuny Cuartielles i Sergio Alegre López.  


Què va passar en l’últim Vic - Lloret?

El partit de la passada temporada davant del Vic va ser, segurament, un dels encontres més fatídics pels lloretencs, que venien d’una contundent derrota contra el Granollers que va ser l’inici d’una mala ratxa de resultats. El marcador va ser de 4-1 en contra. En el primer quart d’hora, els rivals es van avançar amb els gols de Berrocal i Verdaguer. Agi, poc després, va retallar distàncies però Bauli va fer el tercer abans del descans. A la represa, el Vic va tancar el partit amb el definitiu 4-1, obra de Serra.

Arriba la segona jornada de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales jugaran al camp del Vic aquest diumenge, a partir de les 17:00h.

#AmuntLloret