diumenge, 12 d’octubre del 2014

CF LLORET 4 - 1 CE BANYOLES


Un atac frenètic

Victòria per golejada del CF Lloret davant del CE Banyoles, per un marcador de 4-1. Dos gols d’Agi, un de Bader i un de Peke van servir per sumar el segon triomf de la temporada i recuperar sensacions contra un rival que va desaprofitar un penal amb el 2-0 i que només va poder superar Jaume Prado en el 84’, amb un gol d’Oriol Plà.

La permanència, que és l’objectiu mínim i principal del Lloret, implicarà guanyar els partits de casa. El conjunt d’Edu Urdiales vol fer-se fort en el seu camp i ho va tornar a demostrar aquest dissabte, superant amb autoritat un Banyoles que arribava molt necessitat de punts, immers en una clara ratxa negativa de resultats. Com ja va passar en l’anterior partit a casa contra el Granollers, els lloretencs van oferir un bon ritme de joc. Si bé és cert que durant el primer temps es va poder veure un encontre molt igualat amb un Lloret imprecís en moltes fases del joc, a la represa només hi va haver un equip sobre la gespa, que va saber patir en moments puntuals i que va resoldre amb un atac potent i quasi impossible d’aturar. 

L’equip d’Edu Urdiales es va avançar molt d’hora en el marcador. Quan només s’havien jugat quatre minuts, Bader va recollir un pilota de Riky dins l’àrea i, amb molta habilitat, va poder girar-se i batre el porter Moreno. El Banyoles va voler reaccionar però no va poder crear opcions clares de perill, només en xut potent que va desviar Jaume Prado. Tot i no practicar un bon joc en el primer temps, els lloretencs van trobar el 2-0, en el minut 34. Agi, que es va quedar sol contra Moreno, va definir a la perfecció i va fer pujar el segon gol de la tarda al marcador. En el segons temps, el ritme i el joc del Lloret va millorar molt i, tot i que els visitants van seguir buscant el gol, les sensacions van ser molt més positives. Va arribar el minut 67 i va tornar a aparèixer Jaume Prado. El porter lloretenc va evitar que el Banyoles retallés distàncies, aturant un penal a Ignasi Massó. Poc després, en el 72’, l’àrbitre López Buendia va tornar a assenyalar el punt de penal però, en aquesta ocasió, a favor dels selvatans. Peke va ser l’encarregat de transformar-lo, sentenciant el partit i firmant el seu tercer gol de la temporada. El 4-0 el va fer Agi, rematant amb el pit una centrada de Dani Rivas per banda esquerra. Els d’Edu Urdiales no van poder mantenir el seu portal a zero. Els rivals van trobar el gol en una falta lateral que, de cap, va finalitzar Oriol Plà. Els tres punts, però, es van quedar a casa.

Aquest triomf deixa l’equip lloretenc amb 7 punts, situat en el tretzè lloc. Diumenge vinent, el Lloret es desplaça al camp del CF Mollet. Jugaran a partir de les 18:00h.  

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran (Dani Rivas, 69’), Aparicio, Riky (Marc Soler, 79’), Bader (Narcís, 61’), Agi (Kutxo, 79’), Peti (Lobo, 46’) i Peke

CE Banyoles: Moreno, Bayot (Sanmartín, 46’), Congost, Plà, Vila, Jiménez, Teixidor (Barceló, 79’), Casanova (Kuhn, 79’), Jordà (Fernández, 61’), Rama (Corbalán, 61’) i Massó

Gols: 1-0 Bader (4’), 2-0 Agi (34’), 3-0 Peke (p.) (72’), 4-0 Agi (78’) i 4-1 Plà (84’)

Àrbitre: López Buendia (Sabadell). T.G.: als locals Bader, Peti, Àlex Bertran, Narcís i Prado, i als visitants Teixidor, Plà, Jiménez, Corbalán i l’entrenador Óscar Aja. T.V.: expulsat, amb vermella directa, el segon entrenador del Banyoles, Francisco Gómez (40’).

Incidències: Jornada 6 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).