divendres, 10 d’octubre del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - CE BANYOLES


Caminar cap endavant


Enfrontament entre equips gironins en la jornada 6 de la Primera Catalana. El CF Lloret rebrà la visita del CE Banyoles, aquest dissabte, a les 17:00h. Serà un duel de necessitats, i és que tots dos conjunts es troben situats en la zona baixa i vénen de perdre els seus partits, el passat cap de setmana. Els homes d’Edu Urdiales, que són catorzens amb 4 punts, es van veure superats pel Girona “B” (4-2), mentre que els jugadors d’Óscar Aja, penúltims amb 3 punts, van perdre davant del Vic per 1-2. Els inicis de competició poden marcar la resta de la temporada i cap dels dos equips vol veure’s immers en la lluita per la permanència. Guanyar aquest dissabte, l’objectiu marcat.

El Lloret va tornar a encaixar quatre gols en l’última jornada i ja és l’equip que més gols té en contra (12), 2 més que el Banyoles, que en té 10. Els lloretencs han de recuperar la fortalesa defensiva que es va poder veure en la victòria contra el Granollers. La categoria ho exigeix. Pel que fa el joc, Edu Urdiales ha remarcat durant la setmana que el camí a seguir és el que es va mostrar en la segona part del passat partit contra el Girona “B”, en què els selvatans van crear múltiples ocasions de perill i van tenir una alta ambició per buscar la porteria rival. Per aquesta cita, el tècnic perdrà un dels pilars del centre del camp. Pol Gómez, que va ser expulsat en l’anterior jornada per doble groga, ha rebut un partit de sanció i no podrà participar aquest dissabte.

L’àrbitre serà el sabadellenc Carlos López Buendia. L’última vegada que va dirigir un encontre del Lloret va ser durant la temporada passada, en un Lloret - Llefià que va finalitzar amb empat (1-1). Els assistents que l’acompanyaran seran Alejandro Cortés Rodríguez i Pol Toril Bagen.  


Què va passar en l’últim Lloret - Banyoles?

El partit davant del Banyoles, de la temporada passada, va ser l’últim abans de marxar a les vacances de Nadal. El resultat va ser d’empat (3-3), en un partit ple de gols, emoció i polèmica. L’equip d’Edu Urdiales va començar guanyant molt d’hora, amb un gol d’Erik Mahillo però, a partir d’aquí, els rivals es van posar per davant en el marcador durant el primer temps. A la represa, un gol de falta de Marc Soler va servir per tornar a fer la igualada, però, de nou, el Banyoles es va avançar. En el temps afegit, el Lloret va rescatar un punt per mitjà de Cristian Cuerva.

Aquest dissabte, a les 17:00h, vine al camp per donar el teu suport al CF Lloret en el seu partit contra el Banyoles!   

#AmuntLloret