diumenge, 5 d’octubre del 2014

GIRONA FC "B" 4 - 2 CF LLORET

El Lloret no treu petroli de Salt

El CF Lloret va caure per 4-2 contra el FC Girona “B”, en la cinquena jornada de la Primera Catalana. Els lloretencs sempre van anar a remolc dels rivals i només van poder superar el porter gironí Andrés Díez des del punt de penal, per mitjà de Riky i Bader, en un partit decidit pels gols locals de Serramitja, que en va fer dos, Morer i Sepúlveda.

Els homes d’Edu Urdiales no van poder allargar el bon moment de forma que van mostrar contra el Granollers i no van obtenir un bon resultat en el seu desplaçament a Salt. El tècnic va apostar pels mateixos onze jugadors que van ser titulars en la passada jornada, però el resultat no va ser el mateix. El partit davant del Girona “B” va ser molt entretingut, ple de gols i de polèmica. Els lloretencs, que van arribar a disposar de tres penals al seu favor, no van estar encertats en tasques defensives i van marxar sense cap punt i amb quatre gols encaixats, com va passar fa dues jornades a Manresa, malgrat protagonitzar un bon segon temps.

La primera part va ser de domini local, amb un Girona “B” que va decidir portar la iniciativa. L’1-0 va arribar en el minut 21, per mitjà de Marcel Serramitja en una jugada polèmica. Els lloretencs van reclamar un fora de joc inicial i una falta posterior a Jordi Valls. L’àrbitre, Ferrer Font, no ho va considerar i el gol va pujar al marcador. El conjunt d’Urdiales va buscar l’empat amb dos llançaments de falta de Pol Gómez i amb un llançament de córner en què va estar a punt de sorprendre la defensa rival. En el segon temps, es va poder veure una millor versió del Lloret, amb una pressió més avançada, dificultant la circulació de pilota del Girona “B”, que es va veure obligat a practicar un joc més directe. Els lloretencs van comptar amb diverses arribades a l’àrea contrària però els de Pep Triadú van fer el segon. Pau Morer, en el 57’, va establir el 2-0. Els selvatans van retallar distàncies amb el primer dels tres penals de què disposarien. L’encarregat de transformar-lo va ser Riky, en el minut 61, però, 6 minuts més tard, de nou Serramitja va fer el 3-1. En el tram final, el Lloret es va tornar a acostar en el marcador, amb un gol de penal de Bader. Seguidament, però, Juan Pablo Sepúlveda va aconseguir el definitiu 4-2. Encara hi va haver un tercer penal pels homes d’Edu Urdiales, però el porter lloretenc del Girona “B”, Andrés Díez, va guanyar la partida a Bader. El partit va acabar amb una expulsió visitant, la de Pol Gómez, per doble groga, que es perdrà el pròxim partit de lliga, en una decisió desmesurada de l’àrbitre Ferrer Font.

El Lloret acaba la jornada en el catorzè lloc, amb 4 punts. El Banyoles serà el pròxim rival. Els lloretencs jugaran dissabte, a les 17:00h, en el Camp Municipal d’Esports.

Girona FC “B”: Díez, Zamorano, Gelmà, Vivancos (Barco, 81’), Rovirola (Vila, 60’), Chabboura (Sepúlveda, 67’), Bigas, Hernández, Escribano (Busquets, 60’), Serramitja i Morer (Sala, 81’)

CF Lloret: Prado, Jordi Valls (Narcís, 89’), Ángel (Aparicio, 69’), Poderoso, Àlex Bertran, Lobo, Pol Gómez, Riky (Bader, 64’), Agi, Kutxo (Peti, 46’) i Peke (Ivi, 89’)

Gols: 1-0 Serramitja (21’), 2-0 Morer (57’), 2-1 Riky (p.) (61’), 3-1 Serramitja (67’), 3-2 Bader (p.) (80’), 4-2 Sepúlveda (81’)

Àrbitre: Ferrer Font (Bages). T.G.: als locals Chabboura, Hernández, Díez, Vila, Bigas i Barco, i als visitants Lobo, Poderoso i Jordi Valls. T.V.: expulsat, per doble groga, el lloretenc Pol Gómez (92’).

Incidències: Jornada 5 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Salt).