divendres, 3 d’octubre del 2014

LA PRÈVIA: FC GIRONA "B" - CF LLORET


La jornada de “després de”


En un horari poc habitual, les 15:30h de dissabte, el CF Lloret jugarà a domicili davant del FC Girona “B”. El partit, corresponent a la jornada 5, es disputarà en el Camp Municipal de Salt, on els homes de Triadú disputen enguany els seus enfrontaments de lliga com a locals. Tots dos conjunts arriben a la cita en situacions molt similars. Tenen els mateixos punts (4). Els gironins, que han empatat en les quatre jornades que s’han disputat, vénen de sumar un punt a Vic, mentre que els lloretencs van aconseguir el primer triomf de la temporada, el passat dissabte, contra el Granollers.

El Lloret arriba a la cita després de guanyar un dels rivals més potents de la Primera Catalana. Amb una gran imatge i un fort ritme de joc, els homes d’Edu Urdiales van demostrar que estan al nivell i que no volen patir pel descens, una temporada més. És per això que, aquesta jornada, els lloretencs han de seguir oferint la mateixa ambició contra un Girona “B” que busca reaccionar i que sempre compta amb bones plantilles. És el moment de no aturar-se i, per seguir endavant, el tècnic Urdiales recuperarà Bader, que es va perdre el partit contra el Granollers per sanció. El lateral dretà Jordi Valls, amb molèsties físiques, serà dubte.

Martí Ferrer Font, del Col·legi del Bages, serà l’àrbitre encarregat d’impartir justícia en aquest enfrontament entre el Girona “B” i el Lloret. Ferrer Font ja va dirigir un partit dels lloretencs, durant la temporada passada. Va ser a Peralada, amb resultat final d’empat (2-2), en un encontre en què el propi col·legiat no va poder arbitrar la segona part per una lesió. Els seus assistents seran Ramón Ricard Comella Gil i Arnau Joan González Fernández.  


Què va passar en l’últim Girona “B” - Lloret?

L’última visita dels lloretencs al Girona “B” es va produir en la jornada 14 de la passada temporada. El partit es va disputar a Vilablareix i va acabar amb empat (2-2). Els homes d’Edu Urdiales, situats en el catorzè lloc, buscaven entrar en una bona ratxa de resultats i aquest els va donar molta moral per afrontar les següents cites. El Lloret es va avançar en el primer temps, amb un llançament de falta de Pol Gómez. Els gironins, però, van remuntar el partit de manera momentània, a la represa, gràcies als gols de Rovirola i Muñoz. Però els lloretencs no van abaixar els braços i van trobar la seva recompensa en el tram final, en forma de gol. L’autor va ser Erik Mahillo, amb un gran xut des de la frontal de l’àrea que va suposar el definitiu 2-2.

Aquest dissabte, a les 15:30h, des del Camp Municipal de Salt, el Lloret busca una nova victòria contra el sempre complicat Girona “B”.