diumenge, 9 de novembre del 2014

CF LLORET 4 - 1 UE SANTS

Difícils d’aturar

El CF Lloret va derrotar l’UE Sants de manera contundent, per un resultat de 4-1. Rubén “Peke” va obrir el marcador i els barcelonins, que van jugar en inferioritat numèrica durant gran part del duel, van fer l’empat momentani des del punt de penal, però els lloretencs van imposar un ritme frenètic en el segon temps que va acabar amb tres gols més, gràcies a Bader, Peti i Narcís.

La ratxa de partits consecutius sense conèixer la derrota s’ha allargat a 5 (4 victòries i 1 empat). Els homes d’Edu Urdiales no es van deixar sorprendre i van tornar a ser letals en atac, amb un joc molt intens i un atac constant. La part ofensiva de l’equip va vorejar la perfecció, amb grans combinacions i una velocitat intractable pels defensors rivals, que van recollir l’esfèrica del fons de la porteria fins en quatre ocasions. El marcador va poder ser més gran, gràcies a una bona segona meitat. El Sants, que va comptar amb minuts de domini en el primer temps, va acusar en excés l’expulsió del migcampista Guillem Hernández, que va marxar abans d’hora, en el minut 28, després de veure dues grogues. Les bones sensacions creixen i guanyar a aquest Lloret s’ha presentat com a una tasca dura i difícil.

El Lloret es va avançar en el marcador en el minut 8, però abans ja va disposar d’una clara opció de gol, en una rematada de Peke dins l’àrea, que va aturar el porter Blanco. Poc després, una errada defensiva dels visitants va acabar amb una perfecta definició de Peke per fer l’1-0. Una de les claus de l’encontre va arribar en el 28’, quan l’àrbitre Carmona Martínez va expulsar Guillem Hernández, del Sants, per doble groga. Però la superioritat numèrica no es va traduir en domini i, és que poc després, els barcelonins van fer l’empat. L’1-1 va arribar des del punt de penal, obra de Sergio Navarro. Tot es va decidir en el segon temps, en què l’equip d’Edu Urdiales va ser millor i va saber rectificar els errors comesos en els primers 45 minuts. Bader (67’) va ser l’autor del 2-1, després d’una gran internada per banda esquerra, que va acabar amb un potent xut que va doblegar les mans del porter rival. Amb el marcador a favor del Lloret, el Sants es va veure incapaç d’assetjar l’àrea d’un Jaume Prado que va viure el tram final amb relativa tranquil·litat i observant com els seus companys encara feien dos gols més. El 3-1 el va fer Peti, en el minut 73, amb un gran cop de cap que va entrar per l’escaire. Narcís Caballero va tancar el marcador amb el 4-1, en el 82’, amb una bona rematada dins l’àrea.

Amb aquest triomf, el Lloret acaba la jornada amb 17 punts. Diumenge vinent, a partir de les 12 del migdia, els homes d’Edu Urdiales jugaran a domicili davant del Montcada.

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Àlex Bertran (Lobo, 54’), Aparicio (Marc Soler, 77’), Riky, Bader (Ivi, 69’), Agi (Ángel, 80’), Peti (Narcís, 77’) i Peke

UE Sants: Blanco, Castillo, Linares (Arbulu, 70’), Lage (Navas, 78’), Franco (Espinosa, 45’), Hernández, Navarro, Fabregat (Freixenet, 70’), Hanson, Sumarroca (Sáez, 54’) i Avilés

Gols: 1-0 Peke (8’), 1-1 Navarro (p.) (34’), 2-1 Bader (67’), 3-1 Peti (73’) i 4-1 Narcís (82’)

Àrbitre: Carmona Martínez (Anoia). T.G.: als locals Peti, Lobo i Jordi Valls. T.V.: expulsat, per doble groga, el visitant Hernández (28’).

Incidències: Jornada 10 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).