divendres, 7 de novembre del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - UE SANTS


A les seves mans


Arriba una nova jornada de la Primera Catalana, la número 10. El CF Lloret jugarà a casa, aquest dissabte, a les 16:00h, davant de l’UE Sants. Els homes d’Edu Urdiales, que arriben després d’empatar in extremis a La Jonquera, gràcies a un gol de Kutxo, rebran un conjunt ferit. Els barcelonins, el passat cap de setmana, van encaixar una dura derrota a casa per 1-5 contra el Vic. Voldran refer-se en el Camp Municipal d’Esports, però els selvatans ho miraran d’evitar per tal de seguir amb la seva bona dinàmica de resultats. Ara per ara, el Lloret és desè, amb 14 punts, mentre el Sants es troba situat en un còmode vuitè lloc, amb 15 punts.

De ben segur que Edu Urdiales haurà tractat, durant la setmana, d’evitar que els seus jugadors surtin confiats i amb un excés de relaxació, fruit dels bons resultats obtinguts en les últimes cites. Tot el contrari. La intenció del tècnic és mentalitzar la plantilla de la importància de sumar punts en aquesta primera volta, per tal de tenir tranquil·litat en la segona part del campionat i poder aspirar a ocupar posicions més nobles de la classificació. Si el Lloret guanya, o empata, allargarà a cinc jornades la seva ratxa positiva de partits sense conèixer la derrota, després de vèncer contra Banyoles, Mollet i Júpiter, i empatar davant de La Jonquera. Són quatre jornades en què els lloretencs han sabut fer-se forts en defensa, encaixant només 3 gols. La setmana passada, aquesta fortalesa defensiva la van demostrar sense el central Edu Poderoso, que ja podrà jugar aquest dissabte, després de complir el seu partit de sanció. Qui no podrà jugar serà el davanter Albert “Kutxo”, que serà baixa per motius laborals en la convocatòria d’aquesta jornada.

L’àrbitre designat per dirigir aquest partit entre el Lloret i el Sants ha estat Edgar Carmona Martínez, del Comitè de l’Anoia. La temporada passada, va ser l’encarregat d’arbitrar l’enfrontament que els lloretencs van disputar a casa contra el Girona “B”, en la jornada 31, i que va acabar amb empat (0-0). Els assistents de Carmona Martínez seran Guillem Mensa Moncunill i Javier López Indiano. En l’apartat de sancions, cap dels dos conjunts arrossega baixes.

Aquest dissabte, a les 16:00h, vine al Camp Municipal d’Esports a donar suport al Lloret. Els homes d’Edu Urdiales volen els tres punts contra el Sants.