dilluns, 1 de desembre del 2014

UD GRAMENET MILAN 1 - 1 CF LLORET

No ho acaben de rematar

Empat (1-1) del CF Lloret en la seva visita a Sant Adrià del Besòs, contra l’UD Gramenet Milan. Després d’una primera part sense gols, els visitants es van avançar en l’inici de la represa, en el minut 48, per mitjà d’Edu Ranchal, però un penal sobre Poderoso, en el 52’, va ser transformat per Riky, per rescatar un punt.

El Lloret es va tornar a deixar dos punts en el camp d’un dels equips de la part baixa de la classificació. Després de superar l’Escala amb autoritat i bon joc en la passada jornada, els lloretencs no van tenir el millor dels seus dies a Sant Adrià del Besòs. El fort vent que bufava, a causa del mal temps, va ser un factor condicionant, que va provocar un partit ple d’errors per part dels dos conjunts. A més, l’actuació arbitral del tarragoní López Jiménez va ser molt discutida pels dos equips. Malgrat l’ensopegada, els homes d’Edu Urdiales s’han enganxat a la part alta de la classificació i ja ocupen el quart lloc.

La primera part va tenir poca emoció i va comptar amb moltes imprecisions per part dels dos equips. Amb prou feines es van poder crear bones oportunitats de gols i es va arribar al descans amb el marcador inicial. Una ocasió de Pol Gómez i diverses accions d’Agi per banda van ser les accions més destacades dels homes d’Edu Urdiales en els primers 45 minuts. Tot es va decidir a la represa. En el minut 48, Edu Ranchal va guanyar una pilota a l’esquena de la defensa i, amb un xut creuat, va aconseguir superar Jaume Prado. Però l’alegria a la banqueta local va durar ben poc. Pocs minuts més tard, en el 52’, Edu Poderoso va ser objecte de penal a la sortida d’un córner. Riky va ser l’encarregat de transformar-lo, per firmar el seu quart gol de la temporada. Amb l’empat en el marcador, i el pas dels minuts, la Gramenet va buscar jugades ràpides al contraatac, mentre els lloretencs buscaven amb insistència el gol de la victòria. Aquest gol va arribar, per mitjà de Narcís Caballero, però el col·legiat López Jiménez va decidir anul·lar-lo.

Amb aquest empat, el Lloret puja a la quarta posició, amb 22 punts. Els lloretencs tornaran a la competició el pròxim dissabte, dia 13, a les 16:00h, després d’un cap de setmana en què s’atura la Primera Catalana. Es jugarà a casa contra el Tecnofutbol.

UD Gramenet Milan: Compte, Pérez (Olmedo, 85’), Cardete, Barry, Pluvins (Leiton, 57’), Ranchal, Canelada, Segura (Katayama, 85’), Yustos, Ondo (Lagerwaard, 75’) i Chapfika (Ezzejjari, 66’)

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Àlex Bertran, Aparicio, Riky, Ivi (Lobo, 73’), Agi (Kutxo, 85’), Peti i Peke (Narcís, 66’)

Gols: 1-0 Ranchal (48’) i 1-1 Riky (p.) (52’)

Àrbitre: López Jiménez (Tarragona). T.G.: als locals Pluvins i Edu Ranchal, i als visitants Aparicio, Peke, Rubén i l’entrenador Edu Urdiales.

Incidències: Jornada 13 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Sant Adrià del Besòs).