divendres, 12 de desembre del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - TECNOFUTBOL CF



Objectiu: 6 punts abans de Nadal

Després d’un cap de setmana d’aturada de les competicions de la Federació Catalana de Futbol, torna la Primera Catalana a Lloret de Mar. Ho farà amb un duel molt interessant entre un equip que vol estar a dalt, el Lloret, i un conjunt que necessita els tres punts per treure el cap de la zona de descens, on sembla haver quedat encallat, el Tecnofutbol. El partit es jugarà aquest dissabte, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports. Els lloretencs arriben a la cita després d’empatar (1-1) contra la Gramenet Milan, situats en el cinquè lloc, amb 22 punts. Els rivals van caure en la passada jornada contra el Vic, per un marcador de 2-3, i se situen setzens, en zona de descens, amb només 9 punts.

Posada en escena de dues dinàmiques ben diferents. Els homes d’Edu Urdiales ja acumulen un total de 8 jornades sense perdre i això, a la Primera Catalana, no és gens fàcil. Per contra, l’equip que entrena Carlos Alfonso Ogazón ja fa 6 jornades que no coneix la victòria i ha quedat immers en una zona de descens que ha obert un important forat amb la resta d’equips. El Banyoles, ara mateix amb 9 punts, és quinzè, el primer que marca els llocs de descens. Una posició per sobre, en el catorzè lloc, trobem La Jonquera, a una distància de 7 punts. Això vol dir que, ara per ara, els lloretencs tenen un coixí de 13 punts respecte de la zona de perill. La bona ratxa de resultats ha permès i, de seguir així, permetrà que l’equip selvatà no hagi de fer números en les darreres jornades del campionat.

Però Edu Urdiales no es conforma ja amb l’objectiu de la permanència. L’equip vol fer una passa més i vol aprofitar el bon moment per acostar-se a les primeres posicions. El Tecnofutbol, necessitat de punts, no ho posarà fàcil i ja s’ha mostrat com un conjunt fort que ven molt cara les seves derrotes. Un dels atractius del partit podria ser el retorn del migcampista argentí Jorge Garro, ex jugador del Lloret. En el bàndol lloretenc, qui no estarà serà Bader, que continua lesionat.

Designació del Col·legi d’Anoia per aquest partit. L’àrbitre serà Jordi José Barrera. Només ha dirigit un partit dels lloretencs i va ser fa tres temporades, en la 2011/2012. Va ser en una derrota per 2-1 en el camp de l’UD Gramenet “B”. Els assistents que l’acompanyaran seran Josep Salinas Ureña i Gerard González Avilés. En l’apartat de sancions, el Lloret arriba sense cap càstig, però els rivals no podran comptar amb el jugador Bessong, que en la passada jornada va ser expulsat.

Vine al camp a animar al Lloret! Aquest dissabte, a les 16:00h, partit contra el Tecnofutbol. Volem els tres punts!

#AmuntLloret