dilluns, 22 de desembre del 2014

UD MOLLETENSE 0 - 1 CF LLORET



Les aturades de Prado i el gol de Narcís

El CF Lloret va superar l’UD Molletense, a domicili, per un marcador de 0-1. Un gol de Narcís Caballero, en el tram final, va servir per donar tres punts al conjunt lloretenc, que seguirà amb la seva ratxa positiva de resultats després d’un partit en què el porter selvatà Jaume Prado va ser un dels protagonistes, aturant un penal amb el 0-0.

No és gens fàcil sumar els tres punts en el camp del Molletense. El Lloret ha estat el segon equip a fer-ho (abans només ho havia aconseguit l’Horta) i, d’aquesta manera, segueix amb una destacada dinàmica de 10 partits consecutius sense conèixer la derrota. El partit a Mollet del Vallès no serà recordat per la seva vistositat, però els lloretencs s’hi van saber adaptar, patir quan tocava i mostrar autoritat en els moments necessaris. Pel que fa als números, l’equip marxa a l’aturada de Nadal amb un coixí molt important, i és que ja són 16 punts els que el separen de la zona de descens.  

Va ser un partit amb poques oportunitats de gol. Durant el primer temps, es va poder veure un xoc molt igualat i ple d’intensitat. Mentre els homes d’Edu Urdiales tractaven de combinar i finalitzar jugades per banda, els rivals van proposar un joc més directe i donant molta importància a les accions ofensives a pilota aturada. La millor ocasió pel Lloret la va protagonitzar Peti, amb un xut dins l’àrea que no va trobar el premi del gol. Per la seva part, el Molletense va provar fortuna en diverses faltes laterals i serveis de cantonada, però els defensors lloretencs van estar molt encertats. A la represa, els locals van sortir amb molta força i Jaume Prado va haver d’intervenir en diferents ocasions per evitar la desfeta. Fins i tot, el porter lloretenc va haver d’aturar un penal que hauria suposat l’1-0. Però el que va arribar va ser el 0-1, obra de Narcís. Va ser en el minut 81. Un refús de Dani Rivas, va arribar fins a Kutxo que va combinar amb Xavi Aparicio. La seva centrada va acabar amb el gol del jove davanter del Lloret. Els homes d’Edu Urdiales van saber mantenir el resultat de victòria per sumar tres punts molt importants.

L’equip finalitza l’any en el setè lloc de la classificació, amb 26 punts. Després de les vacances de Nadal, l’equip rebrà la visita de l’Avià. Serà dissabte, dia 10 de gener, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UD Molletense: Morgade, Moris, Aparicio (Rodríguez, 83’), García, Merlatti (De Pradena, 69’), Fernández, Carmona, Iborra, Jiménez (Fàbrega, 56’), Turró (Latre, 56’) i Lemiechevsky (Valverde, 56’)

CF Lloret: Prado, Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Pol Ros (Dani Rivas, 78’), Lobo, Riky, Ivi (Aparicio, 76’), Agi (Kutxo, 69’), Peti i Peke (Narcís, 69’)

Gol: 0-1 Narcís (81’)

Àrbitre: López Jiménez (Barcelona). T.G.: als locals Jiménez, Filgaira, Merlatti, Lemiechevsky, Carmona i Morgade, i als visitants Prado, Poderoso i Ángel.

Incidències: Jornada 15 de la Primera Catalana. Camp Municipal Zona Sur (Mollet del Vallès).