divendres, 19 de desembre del 2014

LA PRÈVIA: UD MOLLETENSE - CF LLORET



Territori difícil de profanar

El camp de l’UD Molletense és la darrera aturada pel CF Lloret en aquest any 2014. S’atura la competició per les vacances de Nadal i els lloretencs volen marxar a aquest temps de descans amb els tres punts. El partit a Mollet del Vallès es jugarà aquest dissabte, a partir de les 16:30h. Els rivals, que només han perdut un encontre en el seu camp, volen trencar una ratxa de 9 jornades consecutives sense conèixer la derrota per la qual l’equip d’Edu Urdiales ha hagut de suar, i molt. El Lloret arriba a la cita setè, amb 23 punts i després d’empatar (1-1) contra el Tecnofutbol. El Molletense, per la seva part, és onzè, amb 20 punts, i la passada jornada va superar el Vic, a domicili (0-1).

Manresa i Horta, amb un empat i una victòria, respectivament, han estat els únics equips que, fins ara, han aconseguit puntuar en el camp del Molletense. La resta de conjunts han estat derrotats en un dels terrenys més complicats de la Primera Catalana. Els lloretencs són conscients que no serà gens fàcil marxar de Mollet del Vallès amb un resultat positiu però, tot i així, no volen que ningú els trenqui la dinàmica positiva. Edu Urdiales perdrà, per aquest enfrontament, el 50% de la seva defensa habitual. Això és així perquè Àlex Bertran i Pol Gómez van veure la passada jornada la cinquena groga i hauran de complir cicle d’amonestacions. Bader, lesionat, tampoc podrà jugar. En el bàndol rival, la baixa és la d’Agustín Latre, que arrossega una sanció de 4 partits.

L’àrbitre d’aquest duel serà el barceloní Marcos López Jiménez. L’última vegada que va dirigir un partit del Lloret va ser la temporada passada, en la jornada 28, en el camp del Granollers. Aquell dia, l’equip d’Edu Urdiales va vèncer per 1-2, amb dos gols de Bader. Els assistents de López Jiménez seran Alberto Danila i Miquel Adrover García.  

Aquest dissabte, a les 16:30h, Molletense - Lloret, l’últim partit de l’any 2014. L’equip vol marxar a les vacances amb una victòria.