diumenge, 18 de gener del 2015

CE FARNERS 0 - 1 CF LLORET



Saben patir, saben guanyar

El CF Lloret va tancar la primera volta amb un triomf per la mínima (0-1) a Santa Coloma de Farners. Un penal provocat per Lobo en el primer temps, i transformat per Peti, va servir per a què el Lloret s’avancés en el marcador i aguantés el resultat a la represa, amb Jaume Prado com a home destacat, que va tornar a salvar als seus amb una gran intervenció.

I ja van 12 jornades consecutives sense perdre. El derbi selvatà contra el Farners va servir per a què els homes d’Edu Urdiales marxessin reforçats i amb una important victòria que els fa mirar cap amunt. Tot i que el Farners va comptar amb opcions per empatar, el Lloret va mostrar una gran solidaritat defensiva i la mala fortuna va ser la causant de no poder resoldre el partit molt abans. Va ser un encontre obert fins al xiulet final de Carrero Romera en què els lloretencs van comptar, de nou, amb la figura de Jaume Prado, que va ser decisiu amb una gran aturada. Com ja és habitual, l’equip va anar a més amb els canvis, per seguir aportant. Kutxo i Ivi, per bandes, Narcís a la davantera, i Pol Ros i Marc Soler en la part defensiva van tornar a demostrar que aquest equip té un fons d’armari amb molt potencial.

No hi va haver un dominador clar del partit i tots dos conjunts van comptar amb les seves opcions. Durant el primer temps, els lloretencs van buscar jugades per banda, amb Xavi Aparicio i Agi Dambelley intentant desequilibrar els laterals rivals. El Farners, amb un joc directe, va provar fortuna en diverses ocasions però ho va fer amb xuts massa tímids que no van suposar dificultats per a Jaume Prado. A l’àrea local, Peti va tenir la primera gran opció per avançar als seus, però hi va mancar potencia en la rematada. En el minut 35, una acció de Lobo va acabar amb un clar penal que va suposar el que acabaria sent el definitiu 0-1. Peti va ser l’encarregat de llançar i transformar el penal que va donar els tres punts al conjunt lloretenc. Però per sumar-los l’equip va haver de treballar molt en defensa durant el segon temps. El Farners va assetjar la porteria de Prado, tot i que no va acabar de crear un perill real. L’única ocasió destacada va arribar en una rematada de cap davant la qual va aparèixer Jaume Prado, amb una gran mà, per mantenir el seu portal a zero. Al contraatac, el Lloret va gaudir de bones oportunitats, amb Aparicio, Ivi i Narcís. Les seves accions no van tenir premi i l’equip va haver de patir fins al final per sumar una nova victòria.

Aquest triomf deixa l’equip sisè, amb 30 punts. Diumenge vinent, inici de la segona volta. Els homes d’Edu Urdiales visitaran el camp de l’Horta. Serà a partir de les 12:00h.

CE Farners: Bartrina, Massegú, Varese (Fernández, 71’), Riart, Criado, Da Costa (Solà, 59’), Casas, Gusó, Salas (Kante, 83’), Muñoz i Garcia (Soto, 71’)

CF Lloret: Prado, Sergio, Pol Gómez, Poderoso, Àlex Bertran (Kutxo, 62’), Ángel (Ivi, 46’), Lobo, Aparicio, Agi (Pol Ros, 62’), Peti (Narcís, 68’) i Peke (Marc Soler, 86’)

Gol: 0-1 Peti (p.) (35’)

Àrbitre: Carrero Romera (Anoia). T.G.: al local Criado, i als visitants Poderoso, Àlex Bertran, Kutxo i Ivi.

Incidències: Jornada 17 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Santa Coloma de Farners).