divendres, 16 de gener del 2015

LA PRÈVIA: CE FARNERS - CF LLORET



Futbol de Primera Catalana a La Selva
 


Derbi gironí per tancar la primera volta. El Club de Futbol Lloret visitarà el camp del CE Farners, aquest dissabte, per jugar a partir de les 16:00h. Es tracta d’un dels duels més atractius de la jornada, entre dos conjunts que sempre han ofert bons enfrontaments en els darrers anys a la Primera Catalana. Els lloretencs arriben a la cita en el setè lloc, amb 27 punts, després d’empatar (0-0) en el primer partit de l’any contra l’Avià. A 5 de distància, amb 22, trobem els colomencs, que se situen a la desena posició i que la jornada passada van vèncer a Vic, per 2-3. Un triomf del Lloret serviria per obrir un coixí important respecte el Farners.

Poca broma. Ja són 11 jornades consecutives les què acumula l’equip lloretenc sense conèixer la derrota. Aquest fet ha provocat que el Lloret deixi de pensar ja en la permanència i es fixi objectius més ambiciosos. Ara per ara, els homes d’Edu Urdiales es troben a una distància de 17 punts respecte de la zona de descens i tot fa indiciar que, si segueixen amb aquesta dinàmica, no hi haurà cap mena de patiment en el tram final de competició. Aquest dissabte, l’equip vol seguir amb la ratxa i vèncer en un camp que sempre ha estat complicat, amb partits plens de polèmica. El Lloret arribarà amb dues baixes. Una d’elles és la de Riky Serralunga, que ha estat sancionat amb 4 partits després de la seva expulsió contra l’Avià. L’altra, la de Bader, que continua recuperant-se de la seva lesió, fent treball específic a les sessions d’entrenament. A més, ni el tècnic Edu Urdiales, ni el segon entrenador Pere González podran estar a la banqueta. Tots dos han estat sancionats amb un partit per la seva expulsió de la passada jornada i presenciaran l’encontre des de la graderia. El preparador de porters, Micky González, farà les funcions de primer entrenador.

L’àrbitre del partit serà Sergi Carrero Romera, del Col·legi de l’Anoia, que l’última vegada que va dirigir un partit del Lloret va ser en la jornada 22 de la passada jornada. En aquella ocasió, l’equip d’Edu Urdiales va perdre 1-2 contra el Sabadell “B”. Els assistents, del mateix col·legi, seran Sergi Garcia Zamora i Josep Salinas Ureña.       


Què va passar en l’últim Farners – Lloret?

El Lloret té bons records de l’última visita a Santa Coloma de Farners. L’enfrontament de la temporada passada es va produir en la jornada 23 i l’equip lloretenc va vèncer per 1-2. El primer gol de la tarda el va fer Riky, en el 44’ de la primera part. Més tard, en el minut 59, Bader va aconseguir fer el 2-0 momentani. Per part del Farners, Óscar Almendros, des del punt de penal, va retallar distàncies, en una acció en què va ser expulsat Edu Poderoso. Amb aquella victòria, l’equip es va col·locar tretzè, amb 23 punts. Ara, quan s’han jugat 7 jornades menys, el Lloret és setè amb 4 punts més, 27.

Aquest dissabte, a les 16:00h, arriba el derbi selvatà de la Primera Catalana. El Lloret vol allargar la ratxa d’imbatibilitat.

#AmuntLloret