diumenge, 11 de gener del 2015

CF LLORET 0 - 0 UE AVIÀ

De menys a més en un partit ple d’entrebancs

El CF Lloret va empatar (0-0) contra l’Avià en el primer part de l’any 2015, corresponent a la jornada 16 de la Primera Catalana. Els lloretencs van allargar a 11 la seva ratxa d’imbatibilitat en un encontre en què cap dels dos conjunts va ser capaç de fer gol i que va estar marcat per la polèmica, ja que l’àrbitre barceloní Miguel Teruel va expulsar el jugador Riky Serralunga i els entrenadors Edu Urdiales i Pere González.

L’equip no va poder guanyar en un duel que va estar molt igualat i que va comptar amb diferents fases de domini. Els lloretencs es van topar amb un Avià que va prendre la iniciativa durant els primers 45 minuts però que es va veure superat en el segon temps per un Lloret que jugava en inferioritat numèrica. L’expulsió de Riky no va frenar les intencions dels selvatans, que van poder endur-se el partit en el tram final. Tot i així, els avianesos van mostrar un alt nivell de joc, però van veure com totes les seves oportunitats de gol van ser neutralitzades per un Jaume Prado, que va ser un dels homes clau per a obtenir aquest punt.

El joc, durant la primera part, no va ser massa fluid per part del Lloret, que va tenir dificultats per arribar a l’àrea rival. Els homes d’Edu Urdiales ho van intentar amb jugades per banda d’Ivi Sebastián, però els defensors rivals van poder evitar el perill en la majoria d’ocasions. En l’aspecte defensiu, els lloretencs es van mostrar segurs, excepte en una acció en què l’Avià va poder fer el primer gol de la tarda. Jaume Prado, amb una bona aturada, ho va evitar. Poc abans del descans, els locals es van quedar amb un home menys, a causa de l’expulsió de Riky Serralunga. A la represa, el Lloret va agafar més protagonisme i va aconseguir crear més oportunitats. Peke, després d’una centrada d’Agi, i Pol Gómez, en una jugada fabricada per Peti, no van estar encertats en els darrers metres. El mateix Agi, poc després, va provar fortuna però el seu xut no va tenir premi. Els avianesos, tot i jugar amb un home més, van tenir moments de dificultats i van decidir-se esperar en defensa, per sortir amb força al contraatac. En els últims minuts, l’equip d’Edu Urdiales va poder endur-se el partit en diverses accions a pilota aturada. Sergio Ordóñez va poder fer el gol de la victòria però la seva rematada va sortir lleugerament desviada. Sense temps per a més, Lloret i Avià es van repartir els punts. Segueix la ratxa d’imbatibilitat.

Després d’aquesta jornada, l’equip manté el setè lloc, amb 27 punts. El camp del Farners serà el proper escenari. Els lloretencs jugaran aquest dissabte, a les 16:00h.

CF Lloret: Prado, Jordi Valls (Sergio, 85’), Pol Gómez, Poderoso, Àlex Bertran, Ángel, Aparicio (Lobo, 76’), Riky, Ivi (Agi, 51’), Kutxo (Peti, 51’) i Narcís (Peke, 51’)

UE Avià: Porcel, Boltor (Lianes, 71’), Liria, Torres, Guijarro, López, Luna, Martínez (Delepaut, 89’), Ragues (Rachdi, 58’), Revilla (Sánchez, 77’) i Pintó (Cortizo, 89’)

Àrbitre: Miguel Teruel (Barcelona. T.G.: als locals Àlex Bertran, Prado i Jordi Valls, i als visitants Luna, Torres, Rachdi, Pintó i Guijarro. T.V.: expulsats, per vermella directa, el jugador lloretenc Riky (40’) i l’entrenador Edu Urdiales (88’), i amb doble amonestació, també va ser expulsat el segon entrenador Pere González.

Incidències: Jornada 16 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Albert Amaya)