dijous, 8 de gener del 2015

LA PRÈVIA: CF LLORET - UE AVIÀ



S’hi tornen a posar



Torna el futbol de Primera Catalana a Lloret de Mar i ho fa amb un duel destacat entre el CF Lloret i l’UE Avià, que sempre s’ha caracteritzat per ser un equip dur i costós de vèncer. L’equip lloretenc va marxar a les vacances amb una important ratxa de 10 partits sense conèixer la derrota i havent superat el Molletense, a domicili, per 0-1. Els avianesos, per la seva part, també van obtenir un triomf en la darrera jornada de l’any 2014. Va ser per 2-1, a casa contra el Vic. Tots dos conjunts es troben pràcticament enganxats a la classificació. El Lloret és setè amb 26 punts, mentre que l’Avià és vuitè amb 25.

Tot i que encara resten dues jornades, es pot afirmar que la primera volta del Lloret ha estat molt positiva, si la posem en comparació a les tres anteriors temporades de l’equip a la Primera Catalana. A mesura que han anat passant les jornades, Edu Urdiales ha anat trobant l’equilibri que buscava des d’un inici. El conjunt lloretenc és ara un bloc difícil de superar que combina una destacada seguretat defensiva amb un vertiginós ritme en atac. Darrere, Jaume Prado vol seguir mantenint les bones xifres, pel que fa als gols encaixats, i és que en els últims 10 partits el Lloret només ha rebut 7 gols. Davant, Peke voldrà seguir aportant gols a l’equip. Fins al moment, el davanter lloretenc n’ha fet 7 i la majoria han estat decisiu per sumar punts. El conjunt rival, l’Avià d’Albert García, tractarà de frenar aquesta dinàmica positiva i d’allargar la seva, que és de tres victòries consecutives.  

L’àrbitre del partit serà el barceloní Jonathan Miguel Teruel. Hem d’anar fins a la temporada 2012/2013 per trobar un precedent amb aquest col·legiat. Miguel Teruel va dirigir el Lloret - Ripollet de la jornada 3, amb resultat d’empat (2-2). Els assistents seran Diego Domínguez Cisneros i Èric Arevalo Vall, també del Col·legi de Barcelona. En l’apartat de sancions, un jugador de l’Avià, concretament Joan Noguera, ha estat castigat amb un partit per acumulació d’amonestacions.


Què va passar en l’últim Lloret - Avià?

El partit de la temporada passada davant de l’Avià a Lloret de Mar es va jugar en la penúltima jornada del campionat, la 33. Aquell dia, els homes d’Edu Urdiales van certificar la seva permanència a la Primera Catalana. Tot i que el resultat va ser d’empat (1-1), la salvació pels lloretencs va ser matemàtica, gràcies a una sèrie de condicionants provocats per l’ascens del Cornellà a la Segona Divisió “B”. Pel que fa l’encontre, els visitants es van avançar en la primera part, amb un gol de Marcelo Luna, en el mà a mà amb Gianni. A la represa, Peke, amb una bona rematada de cap, va establir l’empat definitiu.

S’han acabat les vacances. Els punts tornen a estar en joc. Dissabte, a les 16:00h, partit de Primera Catalana contra l’Avià.

#AmuntLloret