divendres, 30 de gener del 2015

LA PRÈVIA: CF LLORET - UE VIC



Tot està per fer

Acció del partit davant del Vic de la temporada passada / Autora: Diana Martínez

Després de dues victòries com a visitant, el CF Lloret torna a casa amb la intenció de sumar els tres punts davant de l’UE Vic. Aquest dissabte, a partir de les 16:00h, el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar tornarà a gaudir del millor futbol de la Primera Catalana, amb dos conjunts que viuen dinàmiques ben diferents. Mentre els lloretencs acumulen un total de 13 jornades sense conèixer la derrota, els vigatans ja fa cinc partits consecutius que perden. Els homes d’Edu Urdiales arriben situats en el quart lloc, amb 33 punts, i després de superar l’Horta a domicili (1-2). L’equip que entrena Jordi Salvañá, en canvi, es troba en la novena posició, amb 27 punts, després de caure a casa contra el Manresa (0-1).

El bon moment pel què passa el Lloret és ja una realitat i, durant la setmana, l’equip ha rebut diverses mencions positives en diferents mitjans de comunicació. Rebaixar l’eufòria ha estat l’objectiu del tècnic Edu Urdiales, per tal de seguir mantenint la tensió i la concentració de l’equip. La plantilla sap que encara no hi ha res fet i que queda un llarg camí per finalitzar la temporada el més amunt possible. Però Urdiales té clar que només es podrà seguir allargant la ratxa positiva amb el mateix nivell i ritme de joc de les darreres jornades. L’equip continuarà amb les baixes d’Àlex Bertran, que es recupera de la seva lesió al genoll, i Riky, que encara haurà d’estar dues jornades més sense poder jugar. Bader, que ja entrena amb normalitat, podria tornar a la convocatòria.

L’àrbitre del partit serà el sabadellenc Marc Padrós Baciero. L’última vegada que aquest col·legiat va dirigir al Lloret va ser durant la temporada 2012/2013, en la jornada 25, en un enfrontament a casa contra l’Avià. Aquell dia, els lloretencs, a les ordres de José Ángel Valero, van vèncer per 2-1 amb els gols d’Ángel Vadillo i Ivi Sebastián. Els assistents de Padrós Baciero seran Alejandro Cortés Rodríguez i Paula Lindez Ciurana.


Què va passar en l’últim Lloret - Vic?

El Lloret no va poder obtenir un bon resultat en la darrera visita del Vic al Camp Municipal d’Esports. L’últim enfrontament es va produir durant la temporada passada, en la jornada 29, i el resultat va ser de derrota per 0-1. Els homes d’Edu Urdiales, que lluitaven per la permanència, no van poder sumar cap punt a causa d’una jugada d’estratègia. Els rivals van fer l’únic gol de la tarda en un servei de cantonada, que va finalitzar el vigatà Jordi Pla, en el minut 70. Va ser una acció que va desnivellar la balança en un enfrontament que va estar marcat per la seva igualtat.

L’equip vol seguir sumant victòries. Aquest dissabte, a les 16:00h, el Lloret jugarà contra el Vic.

#AmuntLloret