diumenge, 1 de febrer del 2015

CF LLORET 3 - 3 UE VIC



Convicció per salvar un punt enmig de la polèmica



Empat (3-3) entre el CF Lloret i l’UE Vic en el partit avançat a dissabte de la jornada 19 de la Primera Catalana. Els visitants es van aconseguir col·locar amb un 1-3 en contra dels interessos lloretencs, però els homes d’Edu Urdiales van fer la igualada amb un gol de Rubén Martínez “Peke” en el temps afegit (92’), en una tarda de futbol marcada per les polèmiques decisions de la linier Lindez Ciurana. 

El Lloret segueix amb la seva espectacular ratxa de partits consecutius sense conèixer la derrota. Ja van 14 i, en aquesta ocasió, continua aquesta dinàmica positiva després d’un encontre en què els lloretencs es van haver de sobreposar a les adversitats. Van aconseguir igualar un marcador en contra d’1-3 amb un final no apte per a cardíacs en què, fins i tot, els homes d’Edu Urdiales es van poder endur el triomf. No va faltar la polèmica arbitral, focalitzada, principalment, en l’àrbitre assistent Paula Lindez Ciurana. La col·legiada va donar per vàlid el segon gol del Vic, un gol fantasma en un córner directe que Jaume Prado va aturar sobre la línia, sense que la pilota entrés per complet. En l’últim minut, ja amb el 3-3, Lindez Ciurana no es va decidir a assenyalar penal en una clara falta sobre Peti dins l’àrea vigatana, que hagués pogut suposar el triomf local.

El partit va estar molt igualat durant el primer temps, amb dos conjunts que van buscar la victòria. El Lloret ho va voler fer mitjançant un joc més combinatiu, davant d’un Vic que ho va intentar amb jugades directes i al contraatac. Els homes de Jordi Salvañá es van avançar en el marcador per mitjà de Pep Puigdesens, un dels protagonistes del partit. El davanter vigatà, amb una bona rematada de cap, va fer el primer gol de la tarda (15’). Però l’alegria visitant va durar poc. Bader, que tornava a jugar després de dos mesos d’inactivitat a causa d’una lesió, va fer l’empat, en el minut 17, amb un magistral llançament de falta. En el 34’, l’ambient es van començar a caldejar. Carles Roca, en un córner, va fer l’1-2. Aquest gol va arribar amb polèmica. Jaume Prado va aturar el servei directe sobre la línia de porteria, però la linier Lindez Ciurana, en un excés de protagonisme, va decidir donar gol. L’àrbitre principal, Padrós Baciero, immers en un mar de dubtes, va fer cas de la decisió de la seva assistent i el Vic es va tornar a posar per davant. A la represa, els de Salvañá van fer l’1-3, en un penal. Puigdesens va ser l’encarregat de materialitzar la pena màxima. Però el Lloret no es va donar per vençut i va buscar l’àrea rival de manera insistent. Després de diverses ocasions, Peti va aconseguir el 2-3, en el minut 77. Quan semblava que els vigatans marxarien amb els tres punts, va aparèixer Peke. El davanter lloretenc va recollir una pilota dins l’àrea per fer esclatar l’alegria a la banqueta local, en el 92’. Un minut més tard, el Lloret hauria pogut gaudir d’una bona oportunitat per guanyar. Peti, dins l’àrea, va ser objecte d’una clara falta però, una vegada més, va aparèixer la linier Lindez Ciurana, que va completar una nefasta actuació decidint que no hi havia res punible.

El Lloret, després d’aquest empat, acaba la jornada en el cinquè lloc, amb 34 punts. Dissabte vinent, nou partit a casa. Serà contra el Manresa, a partir de les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports. 


CF Lloret: Prado; Sergio, Pol Gómez, Poderoso (Kutxo, 69’), Pol Ros (Ángel, 87’); Lobo, Aparicio, Bader (Narcís, 58’), Agi; Peti i Peke

UE Vic: Sánchez, Carrascal (Latorre, 77’), Martínez (Verdaguer, 85’), Tena, Bertrana, Taleb, Roca (Pereira, 73’), Torné, Rodríguez (Carmona, 46’), Puigdesens i Salas

Gols: 0-1 Puigdesens (15’), 1-1 Bader (17’), 1-2 Roca (34’), 1-3 Puigdesens (p.) (66’), 2-3 Peti (77’) i 3-3 Peke (92’)

Àrbitre: Padrós Baciero (Sabadell). T.G.: als locals Prado, Poderoso, Rubén i Pol Gómez, i als visitants Taleb, Carrascal, Martínez, Bertrana i Salas. T.V.: expulsat, per doble groga, Pol Ros, del Lloret (93’) i el preparador de porters local Micky González (93’). 

Incidències: Jornada 19 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


(Imatges del partit: Albert Amaya)