divendres, 23 de gener del 2015

LA PRÈVIA: UA HORTA - CF LLORET



Sense horitzons

Comença la segona volta de la Primera Catalana i el CF Lloret es desplaçarà a Barcelona, per jugar contra l’Horta. Serà aquest diumenge, a partir de les 12 del migdia, quan els homes d’Edu Urdiales faran rodar l’esfèrica amb clares intencions de seguir sumant resultats positius. Els lloretencs arriben situats en el sisè lloc de la classificació, amb 30 punts. Els barcelonins són desens, amb 24. Tots dos conjunts van aconseguir la victòria en la passada jornada. El Lloret, per 0-1 en el camp del Farners, i l’Horta, a casa, per 3-1 davant del Vic.  

Amb 30 punts a les butxaques, el Lloret afronta una segona volta plena d’il·lusió i en la qual podrem conèixer quin és el veritable sostre que pot assolir aquest equip. El partit davant de l’Horta es presenta molt atractiu, ja que els rivals no es poden permetre més ensopegades si volen mirar a la part alta de la classificació. Els lloretencs, ja sense pressió, volen seguir demostrant la realitat d’un projecte ferm i molt més ambiciós que el d’anteriors temporades. Per aquest enfrontament, Edu Urdiales perdrà Ivi Sebastián. El migcampista va veure la cinquena groga el passat cap de setmana a Santa Coloma de Farners. Aquesta baixa s’uneix a les ja conegudes de Riky, que li queden tres partits de sanció per complir, i Bader, que se segueix recuperant de la seva lesió.

Designació de Lleida per aquest enfrontament. El partit serà dirigit per Adrià Picazo Hernández. Serà la primera vegada que aquest col·legiat arbitrarà al Lloret a la Primera Catalana. Els assistents, també lleidatans, Pol Godia Solé i Josep Antoni Vigo Gatius. En l’apartat de sancions, com ja hem comentat, Ivi Sebastián ha estat sancionat per acumulació d’amonestacions, de la mateixa manera que el jugador de l’Horta Alberto Owono.  


Què va passar en l’últim Horta – Lloret?

L’última visita del Lloret al camp de l’Horta es va produir durant la temporada 2012/2013, en la jornada 14. Els lloretencs, a les ordres de José Ángel Valero, van caure derrotats per un marcador de 4-1 en un partit en què, abans del minut 10, ja perdien per dos gols, que van ser materialitzats pels barcelonins Millán (6’) i Rubio (8’). El davanter selvatà Nuha (12’) va aconseguir retallar distàncies i col·locar el momentani 2-1. Els rivals, però, amb dos gols més en el tram final, aconseguits per Pereira de penal (84’) i Fernández (89’), es van quedar amb els tres punts. Aquell dia, el Lloret va marxar de Barcelona en el tretzè lloc, amb 16 punts.

Aquest diumenge, a les 12:00h, espectacle assegurat amb aquest Horta - Lloret. L’equip vol seguir sumant de tres en tres.

#AmuntLloret