dilluns, 26 de gener del 2015

UA HORTA 1 - 2 CF LLORET

Inspiració, efectivitat i solidesa

Triomf del CF Lloret per 1-2 contra l’Horta, en el primer partit de la segona volta. Els homes d’Edu Urdiales es van avançar amb un gol magistral d’Agi Dambelley (41’), van fer el segon a la represa, per mitjà d’Álex Ros “Peti”, i van saber patir en els darrers minuts, després del gol del jugador rival Marc Estrada (79’).

El Lloret va tornar a deixar una gran imatge davant d’un rival que necessitava la victòria per enganxar-se a la zona alta de la classificació. El desplaçament al camp de l’Horta va acabar amb un nou resultat positiu i ja van 13 jornades seguides sense perdre. El partit va tenir molts noms propis. Un d’ells va ser el del davanter Agi Dambelley, que va obrir el marcador amb un gol d’inspiració que es recordarà durant molt de temps. Però l’equip lloretenc va aprofitar-se, de nou, de la suma d’esforços de tots els seus integrants. El Lloret va tornar a ser sòlid en defensa i efectiu en atac. Cal destacar que Edu Urdiales, fidel al seu estil de donar oportunitats als joves futbolistes del planter, va fer debutar un membre del Juvenil “A”. Es tracta d’Isaac Lara, jugador d’atac. Va gaudir de minuts en la part final del partit i va protagonitzar una de les accions de perill més destacades.

La primera part va estar marcada pel fort ritme que tots dos conjunts van voler imposar des de l’inici. Això va provocar que la intensitat fos molt elevada i que hi hagués un excés d’imprecisions en els darrers metres, fet que va impedir veure massa oportunitats de gol. L’Horta es va poder avançar en el marcador en una escapada del seu davanter Miguel Rodríguez, que es va quedar sol contra Jaume Prado. Una vegada més, el porter lloretenc va aparèixer per desviar el perill i mantenir als seus amb vida. A poc pel descans, en el minut 41, el Lloret va fer el 0-1. Va ser obra d’Agi, amb un gran xut des de la frontal que va entrar per l’escaire de la porteria, amb un efecte demolidor que va deixar tothom bocabadat. De ben segur, un dels millors gols que s’han pogut veure aquesta temporada a la Primera Catalana. A la represa, els homes d’Edu Urdiales van sortir a buscar el segon i el van poder trobar en una altra acció d’Agi, que va enviar la pilota al pal. En el 66’, arribaria el 0-2. Peti va firmar el seu sisè gol amb la samarreta del Lloret recollint una pilota rebutjada dins de l’àrea i afusellant el porter rival Britos. Semblava que els lloretencs tenien el partit controlat i, fins i tot, van poder fer el tercer en una acció individual de Narcís, però aquesta tranquil·litat va desaparèixer en el 79’. Marc Estrada va aprofitar un malentès de la defensa selvatana per superar, en segona instància, Jaume Prado. En els darrers minuts, l’Horta va buscar l’empat a la desesperada però el Lloret va saber defensar amb força els tres punts i, al contraatac, va poder tancar el partit, en una acció personal del jove Isaac Lara que no va tenir el premi del gol.

L’equip acaba la jornada quart, amb 33 punts. Dissabte vinent, a les 16:00h, el Lloret jugarà a casa contra el Vic.

UA Horta: Britos, Cussó, López, Paneque (Blasco, 54’), Serra, Coll, Ramírez (Sanjurjo, 69’), Gómez (Estrada, 69’), Rodríguez, Montilla (Belana, 79’) i Beguer

CF Lloret: Prado; Sergio (Narcís, 65’), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Jordi Valls, Aparicio (Marc Soler, 82’), Lobo (Ángel, 76’), Agi (Isaac, 82’); Peti (Kutxo, 76’) i Peke

Gols: 0-1 Agi (41’), 0-2 Peti (66’) i 1-2 Estrada (79’)

Àrbitre: Picazo Hernández (Lleida). T.G.: al local Ramírez, i als visitants Lobo, Poderoso, Sergio, Kutxo, Narcís i Peke

Incidències: Jornada 18 de la Primera Catalana. Camp Municipal Feliu i Codina (Barcelona).

(Vídeo-Resum del partit - Barcelona Televisió)