diumenge, 8 de febrer del 2015

CF LLORET 2 - 2 CE MANRESA



Tots dos la volien

Empat (2-2) entre el CF Lloret i el CE Manresa, en el partit corresponent a la jornada 20 de la Primera Catalana. Els lloretencs, que van avançar-se en el marcador dues vegades per mitjà de Xavi Aparicio i Agi Dambelley, només van poder sumar un punt davant del conjunt manresà, que va sobreviure gràcies a l’aportació golejadora de Noah Baffoe.

Duel molt igualat entre dos conjunts que volen estar a la part alta de la classificació. El partit que es va poder veure aquest passat dissabte a Lloret de Mar va acabar amb un empat que, segurament, va ser el resultat més just. En el tram final, qualsevol dels dos conjunts s’hauria pogut endur el triomf però hi va mancar encert en els darrers metres. Els lloretencs, que amb aquest empat ja sumen un total de 15 jornades seguides sense perdre, van afrontar el partit amb una defensa inèdita en la qual Lobo va acompanyar Pol Gómez en el centre i Sergio va haver de jugar a cama canviada, en el lateral esquerrà, amb l’habitual Jordi Valls per la dreta. La valoració va tornar a ser positiva i la intensitat i l’alt ritme de joc de les darreres jornades va tornar a desplegar-se sobre el terreny de joc.  

Primera part de poques ocasions de gol, que va arribar al temps de descans amb un marcador momentani d’1-1. Els lloretencs van avisar primer, en una rematada de Peti que no va trobar porteria. El Manresa, per la seva part, va respondre amb un bon xut de Sergi Soler, però Jaume Prado va evitar el perill amb una gran aturada. En el 36’, va arribar l’1-0. L’autor va ser Xavi Aparicio, que va firmar el seu primer gol de la temporada i el segon amb la samarreta del Lloret, finalitzant una acció a pilota aturada amb un potent xut des de la frontal de l’àrea. Quan semblava que l’equip podria afrontar la represa amb el marcador a favor, va aparèixer el davanter visitant Noah, per establir l’empat en l’última jugada de la primera part. El jugador rival es va quedar sol contra Prado i no va perdonar. El segon temps va començar de la millor manera possible, amb el 2-1 favorable als interessos lloretencs. Agi va finalitzar un contraatac local per batre la porteria de Moreno. Però l’alegria no va durar massa i, de nou, Noha va ser decisiu pel conjunt de Dani Andreu. El davanter del Manresa va rebre una pilota d’esquenes, sobre la frontal de l’àrea i, a la mitja volta, va fer el 2-2 enviant la pilota ajustada al pal, fent inútil l’estirada del porter selvatà. En el tram final, tots dos equips van poder guanyar. Els d’Edu Urdiales van disposar d’una rematada de Peti i els manresans van tornar a crear perill en una escapada de Noah.  

El Lloret finalitza la jornada amb 35 punts. El pròxim cap de setmana s’atura la competició. Després, els homes d’Edu Urdiales visitaran el camp del Granollers. Serà diumenge, 22 de febrer, a les 12:00h.

CF Lloret: Prado; Jordi Valls, Pol Gómez, Lobo, Sergio; Ángel, Aparicio, Bader (Narcís, 46’), Agi (Ivi, 73’); Peti (Dani Rivas, 86’) i Peke (Kutxo, 79’)

CE Manresa: Moreno, Gracia, Vallès, Sansegundo (Vinasco, 86’), Pereira, Rebollo (Fernández, 10’), Noah, Solernou, Lumbreras (Ribera, 73’), Soler i Djitte

Gols: 1-0 Aparicio (36’), 1-1 Noah (44’), 2-1 Agi (47’) i 2-2 Noah (58’)

Àrbitre: Altemir Vidal (Baix Llobregat). T.G.: als locals Lobo, Bader, Narcís i l’entrenador Edu Urdiales, i als visitants Noah, Vallès, Lumbreras i Soler.

Incidències: Jornada 20 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).