divendres, 6 de febrer del 2015

LA PRÈVIA: CF LLORET - CE MANRESA



El dia de l’afició
 
Acció del Lloret - Manresa de la temporada 2011/2012 / Autora: Diana Martínez

Aquest dissabte, a les 16:00h, el CF Lloret tornarà a jugar a casa. Ho farà contra un dels rivals més potents de la Primera Catalana, l’actual segon classificat, el CE Manresa. Serà, sense dubte, el partit més interessant d’aquesta jornada 20. Els homes d’Edu Urdiales ocupen el cinquè lloc de la classificació, amb 34 punts, després d’empatar contra el Vic (3-3). El conjunt entrenat per Dani Andreu, per la seva part, està situat en la posició de promoció d’ascens amb 38 punts. La passada jornada, els manresans van guanyar per 2-0 davant del Montcada. El Lloret vol la victòria per reduir la distància i seguir acostant-se als llocs capdavanters de la competició.

L’entitat ha fet una crida a l’afició per aquest partit. Celebrarà la seva jornada de portes obertes, amb accés lliure a tot el públic. D’aquesta manera, el club vol agrair el suport dels seguidors i simpatitzants al llarg de tota la temporada. Arriba un moment clau de la competició, que marcarà quines seran les aspiracions del Lloret en aquesta segona volta. És per això que el suport dels lloretencs serà molt important. De cara a aquest destacat enfrontament, Edu Urdiales haurà de modificar el 50% de la defensa que va alinear en la passada jornada. El central Edu Poderoso i el lateral esquerrà Pol Ros han estat sancionats, el primer per acumulació d’amonestacions i el segon per la seva expulsió davant del Vic. Tampoc podrà jugar Riky Serralunga que afrontarà l’últim partit de sanció dels 4 que va rebre. Per lesió, els lloretencs arrosseguen, també, la baixa d’Àlex Bertran, que s’ha fixat l’objectiu de tornar en bones condicions per al partit contra el Granollers, del dia 22 de febrer.  

L’àrbitre del partit, inèdit amb el Lloret, serà Arcadi Altemir Vidal, del Col·legi del Baix Llobregat. Per a tranquil·litat dels lloretencs, com a linier no hi haurà, en aquesta ocasió, Paula Lindez Ciurana, sinó que els assistents d’Altemir Vidal seran Miguel Ángel Moreno Villaecija i Sergi Coll Camenforte.


Què va passar en l’últim Lloret - Manresa?

Hem d’anar fins a la temporada 2011/2012 per trobar l’última visita del CE Manresa a Lloret de Mar. Va ser en la jornada 11, en el primer any de l’equip d’Edu Urdiales a la Primera Catalana, després del darrer ascens. El resultat va ser d’empat (0-0), en un partit en què els lloretencs no van estar encertats de cara a porteria, tot i mostrar-se molt actius en el segon temps, fins i tot amb pilotes al pal del davanter Dani Pecci. Aquell partit el van disputar homes que encara formen part de la plantilla, com Jaume Prado, Marc Soler, Jordi Valls, Sergio Ordóñez, Ángel Vadillo, Ivi Sebastián o Riky Serralunga.

Veurem què passa aquest dissabte, a partir de les 16:00h. Com hem dit, serà jornada de portes obertes. Vine a gaudir del partit de la jornada a la Primera Catalana entre el Lloret i el Manresa.

#AmuntLloret