dilluns, 23 de febrer del 2015

EC GRANOLLERS 0 - 0 CF LLORET



Va faltar molt poquet

Empat sense gols del CF Lloret en el camp del líder, l’EC Granollers. Els lloretencs van dur el pes del partit en tot moment i van poder vèncer, però hi va mancar encert de cara a porta en les múltiples ocasions de què van disposar, davant d’un conjunt que va tenir poques opcions, fruit de la intensitat defensiva i el domini dels homes d’Edu Urdiales.

Si el Lloret no perd el pròxim partit, aconseguirà completar una volta sencera sense conèixer la derrota. Aquesta jornada, un altre empat. Els selvatans van frenar el líder de la categoria en un partit molt competit i on la majoria d’oportunitats de gol van arribar del bàndol visitant. Els lloretencs, en especial durant el segon temps, van assetjar la porteria d’un Granollers que es va veure superat en totes les facetes del joc i que només va poder agafar aire amb el xiulet final de l’àrbitre barceloní David López Jiménez, que va protagonitzar un dels millors arbitratges que s’han pogut veure durant la temporada. En definitiva, un duel ple de desgast físic en què els lloretencs van merèixer més, però que van marxar satisfets amb el punt aconseguit i amb la imatge mostrada.

En els primers 45 minuts es va poder veure una gran igualtat sobre el terreny de joc entre els dos equips i només es va gaudir d’una oportunitat clara de gol. La va protagonitzar Riky, en el seu retorn, que no va estar encertat en la rematada davant del porter Cañadas. El Granollers, per la seva part, va disposar d’opcions a pilota aturada, en dues faltes laterals. La represa va estar marcada per un protagonisme gairebé absolut d’un Lloret que aconseguia arribar a l’àrea rival amb molta facilitat, fruit d’un joc ràpid i vertical. Narcís, Peti i Peke, en diverses accions, van provar fortuna, però no van tenir el premi del gol. A més, Lobo, en diferents rematades de cap, tampoc va trobar porteria. Les dues oportunitats més clares pels lloretencs van arribar per banda dreta. La primera, en una rematada de Xavi Aparicio que va marxar al lateral de la xarxa. La segona, la més recordada, en una escapada d’Agi que va acabar amb un xut creuat que es va estavellar en el pal. El Granollers també va disposar d’una jugada molt clara per fer gol, en una rematada que va marxar fora quan Ruben Sánchez, que substituïa el sancionat Jaume Prado, ja havia estat superat. En els darrers minuts, tots dos equips van buscar el gol de la victòria  a la desesperada, sense conformar-se amb l’empat, però el marcador no es va moure.   

El Lloret acaba la jornada en el setè lloc, amb 36 punts. El pròxim dissabte, a les 16:00h, partit davant del Girona “B”, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

EC Granollers: Cañadas (Fuentes, 79’), Pinadella, Bellavista, Martín, Font, Mañosa, Fernández (Cosme, 21’), Suarez, Novo (Casanova, 46’), Fajardo (Carrillo, 63’) i Estévez

CF Lloret: Ruben; Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Sergio; Lobo, Riky, Aparicio (Agi, 67’), Peti; Narcís i Peke

Àrbitre: López Jiménez (Barcelona). T.G.: als locals Suarez, Cañadas, Almendros, Bellavista, Font, Cosme i Pinadella, i als visitants Peke i Lobo.

Incidències: Jornada 21 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Granollers).