dijous, 19 de febrer del 2015

LA PRÈVIA: EC GRANOLLERS - CF LLORET



Ja ho van fer

El CF Lloret visitarà aquest diumenge el camp del líder. A partir de les 12 del migdia, els lloretencs buscaran la victòria contra un Granollers que es troba en el primer lloc de la classificació i, a més, de manera destacada, amb 43 punts, a 4 del Manresa, que és el segon. El conjunt que entrena Raúl Matito arriba a la cita després de superar, per la mínima (0-1), el Vic, a domicili. El Lloret d’Edu Urdiales, per la seva part, és el cinquè classificat, amb 35 punts, i afronta la cita després d’empatar (2-2) a casa contra el Manresa. Els selvatans ja fa 15 jornades seguides que no saben què és perdre.

El Lloret acostuma a posar les coses molt complicades als equips de la part alta. De ben segur que els jugadors firmarien el resultat obtingut durant la passada temporada, amb un triomf per 1-2. L’ambició que presenta cada jornada el conjunt lloretenc fa pensar que si hi ha algú que pot fer tremolar el líder de la Primera Catalana, aquest és, precisament, el Lloret. I és que recordem que a la primera volta ja van aconseguir vèncer (2-1). Per aquesta cita, Edu Urdiales no podrà comptar amb homes importants que han estat sancionats, arran dels incidents finals en el partit davant del Manresa. El porter Jaume Prado i l’extrem Bader han rebut una sanció de 4 partits, mentre que el lateral esquerrà Àlex Bertran, lesionat, ha estat sancionat amb 1 partit. Per contra, el tècnic recupera el migcampista Riky Serralunga, que tornarà a la convocatòria després de 4 jornades sense poder jugar.

L’àrbitre del partit serà el barceloní David López Jiménez. Serà la primera vegada que dirigirà al Lloret. Els assistents, que també pertanyen al Col·legi de Barcelona, seran Joan Ignasi Ros Martínez i Xavier Codina Casanovas.


Què va passar en l’últim Granollers – Lloret?

El CF Lloret guarda bons records de la seva darrera visita al camp del Granollers. Va ser en la jornada 28 de la passada temporada, amb un triomf per 1-2, gràcies a dos gols de penal de Bader. Els homes d’Edu Urdiales van començar per darrere en el marcador, a causa d’un gol d’Àlex Gil, en el minut 18. Poc després, en el 27’, Bader va fer l’empat, transformant un penal provocat per Agi. A la represa, es va consumar la victòria. Va ser amb un altre gol des dels onze metres. Bader no va perdonar i va fer el definitiu 1-2 en el minut 61. Després d’aquell triomf, l’equip es col·locava novè, amb 37 punts. Ara, quan només s’han disputat 20 jornades, el Lloret en té 35.

Aquest diumenge, partit contra el líder. El Lloret, després de dues jornades empatant, vol recuperar el camí de la victòria.

#AmuntLloret