divendres, 27 de febrer del 2015

LA PRÈVIA: CF LLORET - FC GIRONA "B"



El Lloret vol recuperar les victòries locals



Aquest dissabte, a les 16:00h, el CF Lloret jugarà un dels partits més destacats de la jornada 22 de la Primera Catalana. Ho farà davant del Girona “B”, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, amb el suport dels seus seguidors. Un partit molt atractiu, entre dos aspirants a finalitzar la temporada en els llocs capdavanters que es caracteritzen per comptar amb un joc ambiciós i ofensiu. El conjunt d’Edu Urdiales és l’actual setè classificat de la competició, amb 37 punts, i ve d’empatar (0-0) en el camp del líder, el Granollers. Per la seva part, els homes de Triadú arriben a la cita després de superar el Vic per 3-0 i situats en el cinquè lloc de la classificació, amb 37 punts. El resultat de la primera volta va ser de derrota lloretenca, per 4-2.

El Lloret està a un pas d’aconseguir completar una volta sencera sense conèixer la derrota. Ho farà si guanya o empata, en el partit d’aquest dissabte contra el Girona “B”. Es tracta d’una fita molt difícil d’assolir en una categoria com la Primera Catalana. Però a banda d’arribar a aquestes 17 jornades seguides sense perdre, l’equip lloretenc té la intenció de retrobar-se amb la victòria a casa, on no guanya des del 23 de novembre, en la jornada 12, en una victòria per 2-0 contra l’Escala. Per aquest partit, Edu Urdiales continua amb les baixes del porter Jaume Prado i de l’extrem Bader, sancionats, i del lateral esquerrà Àlex Bertran, lesionat.

L’àrbitre del partit serà Ricard Vidal Clermont, de Granollers. Serà la primera vegada que el Lloret es trobarà amb aquest col·legiat. Els assistents seran Brian Valencia López i Francesc Girbau Llistuella.


Què va passar en l’últim Lloret - Girona “B”?

El resultat de l’enfrontament davant del Girona “B” de la temporada passada va ser d’empat (0-0). L’equip d’Edu Urdiales, que es trobava immers en la lluita per la permanència, va protagonitzar un partit molt seriós però li va mancar encert en les rematades finals. Les millors ocasions van arribar en el temps afegit, en què qualsevol dels dos s’hagués pogut endur el triomf. Primer, el Lloret va perdonar per mitjà d’Agi, amb un xut desviat, quan la graderia ja celebrava el gol. Després, el Girona “B”, amb un Serramitja que va ser incapaç de superar Gianni en el mà a mà. Després d’aquella jornada, la número 31, els lloretencs se situaven en el dotzè lloc, amb 39 punts.

Volen estar a dalt. Aquest dissabte, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports, no et perdis aquest interessant enfrontament entre el Lloret i el Girona “B”.

#AmuntLloret