diumenge, 1 de març del 2015

CF LLORET 2 - 0 GIRONA FC "B"

Una volta sense perdre

El CF Lloret va aconseguir la victòria en el partit corresponent a la jornada 22, davant del Girona FC “B”, per un marcador de 2-0. Els lloretencs, que es van avançar en el minut 6, per mitjà d’Agi Dambelley, no van poder tancar el partit fins al tram final, en un penal transformat per Rubén “Peke”, després de la greu lesió del visitant Marc Roura.

L’equip d’Edu Urdiales segueix amb les seves espectaculars xifres i després de superar el Girona ja ha aconseguit sumar una volta sencera sense conèixer la derrota, és a dir, 17 partits consecutius guanyant o empatant. L’últim equip que va poder vèncer al Lloret va ser, precisament, el conjunt de Triadú. En aquesta ocasió, però, els selvatans es van mostrar molt més sòlids i van exhibir un joc molt ofensiu, a un ritme vertiginós que va provocar un degoteig constant d’oportunitats de gol. A més, en l’aspecte defensiu, l’equip va seguir en la mateixa línia i Rubén Sánchez va poder mantenir el seu portal a zero per segona jornada seguida. El triomf del Lloret, unit a les punxades de Granollers, Manresa i l’Escala, ha provocat que les distàncies entre els equips de la zona alta es redueixin.

Cap dels dos volia deixar-se res i, des dels primers minuts, la intensitat va ser alta. El Lloret va aprofitar la primera oportunitat per avançar-se en el marcador. Va ser en el minut 6, en una acció d’Agi, que va superar el porter visitant Andrés Díez en el primer pal. Amb el marcador a favor, l’equip d’Edu Urdiales va seguir generant ocasions, però les rematades de Pol Gómez, Narcís i Peti no van trobar el camí del gol. En el minut 33, el Lloret va poder fer el segon gol de la tarda, en un penal provocat per Agi. Riky va ser l’encarregat de fer el llançament però es va trobar amb una bona resposta de Díez. Per la seva part, el Girona va provar fortuna amb jugades d’estratègia i amb un xut des de la frontal, ben desviat pel porter Rubén. A la represa, El Girona va buscar l’empat amb més insistència però sense massa accions destacades. La millor ocasió pels gironins va arribar en un xut al travesser d’Alexis Sánchez. Els lloretencs, amb jugades ràpides al contraatac, van poder sentenciar en diverses ocasions, però no ho van fer fins al tram final. En el minut 86, una acció entre el local Agi i el visitant Roura va acabar amb un penal favorable al Lloret i amb la greu lesió del jugador gironí. El partit va estar aturat durant 20 minuts, amb l’arribada de l’ambulància i el trasllat del futbolista a l’hospital. El partit va continuar amb el llançament del penal, que va suposar el definitiu 2-0. L’autor del gol va ser Peke, que aquesta temporada ja suma 9 gols.

Els homes d’Edu Urdiales finalitzen la jornada en el sisè lloc, amb 39 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp del Banyoles. Serà diumenge vinent, a les 12:00h.

CF Lloret: Ruben; Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Sergio; Lobo (Aparicio, 64’), Riky (Ángel, 84’), Agi, Peti (Pol Ros, 64’); Narcís (Kutxo, 75’) i Peke

Girona FC “B”: Díez, Zamorano, Vila (Gelmà, 63’), Escribano (Arroyo, 84’), Chabboura, Sánchez, Sepúlveda (Gené, 84’), Bigas (Roura, 71’), Hernández, Serramitja i Morer

Gols: 1-0 Agi (6’) i 2-0 Peke (p.) (87’)

Àrbitre: Vidal Clermont (Granollers). T.G.: als locals Ruben, Lobo, Sergio, Riky, Pol Ros i Kutxo, i als visitants Chabboura, Escribano, Vila, Sánchez, Morer, Roura i l’entrenador del Girona “B”, Josep Triadú.

Incidències: Jornada 22 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). El partit es va aturar en el minut 86, per la lesió del visitant Marc Roura, traslladat a l’hospital en ambulància. El joc va reprendre després de 20 minuts.

(Imatges del partit: Albert Amaya)