dilluns, 9 de març del 2015

CE BANYOLES 0 - 1 CF LLORET

No diguis gol, digues Peke

Triomf del CF Lloret, per 0-1, davant del CE Banyoles, en l’últim partit de la jornada 23 de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales van dur el pes de l’encontre però només van poder fer un gol, per mitjà de Rubén Martínez “Peke”, que serveix als selvatans per seguir el ritme dels equips capdavanters.

La mentalitat guanyadora del Lloret segueix molt activa i, una vegada més, va demostrar que vol estar a la part alta fins al final de la temporada. Aquest passat diumenge, a Banyoles, els lloretencs van tornar a ser sòlids darrere i Rubén Sánchez va deixar el seu portal a zero per tercera vegada consecutiva. En atac, va tornar a aparèixer el pitxitxi de l’equip, Rubén Martínez “Peke”, per desencallar un partit que s’havia de guanyar sí o sí, per seguir amb aspiracions a tot. El conjunt d’Edu Urdiales està disposat a somniar amb la màxima ambició, una vegada s’ha deixat ja enrere l’objectiu de la permanència. Ara mateix, l’equip selvatà és el quart classificat i es troba a 2 punts de la segona plaça. Queda molt per fer però aquest triomf a Banyoles segueix assenyalant el camí a seguir per aquest Lloret.

La major part de l’encontre va ser de domini lloretenc. L’equip d’Edu Urdiales va apoderar-se de l’esfèrica des del primer instant i va començar a fabricar jugades de perill que no van trobar el camí del gol durant el primer temps. Les millors opcions van sortir de les botes de Peti i Agi, però les seves rematades no van tenir premi. Per la seva part, el Banyoles va proposar un joc més directe, basat en un bon ordre defensiu per sortir amb contraatacs ràpids. Els rivals van disposar de diverses accions a pilota aturada, però la defensa lloretenca va estar a un gran nivell, amb un Rubén Sánchez molt concentrat a la porteria. El segon temps va tenir el mateix guió. Domini lloretenc que va acabar amb el 0-1, en el minut 55. El gol va arribar en una jugada combinada del Lloret, amb una centrada de Xavi Aparicio que va connectar Peke, per introduir la pilota al fons de la porteria i fer el seu desè gol de la temporada. Els selvatans van poder sentenciar el partit amb perilloses internades d’Agi per la banda, però el marcador ja no es va moure. Els banyolins, en els darrers minuts, van buscar l’empat a la desesperada però els d’Edu Urdiales van saber mantenir el resultat i sumar tres punts molt importants per seguir a la part alta.

L’equip acaba en el quart lloc de la classificació, amb 42 punts. La pròxima jornada, el Lloret rebrà la visita del Mollet. Serà dissabte, a partir de les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CE Banyoles: Amaya, Pla, Gómez, Kuhn (Barceló, 63’), Rama, Corbalán, Guilana (González, 63’), Jiménez, Casanova, Bayot i Teixidor

CF Lloret: Rubén; Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Ángel, Riky (Isaac Lara, 90’), Aparicio, Agi (Marc Soler, 86’); Peti (Narcís, 64’) i Peke (Dani Rivas, 86’)

Gol: 0-1 Peke (55’)

Àrbitre: Hernández Cacho (Maresme). T.G.: als locals Kuhn, Bayot, Gómez, Guilana, Teixidor, Pla, González i Corbalán, i al visitant Pol Ros.

Incidències: Jornada 23 de la Primera Catalana. Nou Estadi Municipal (Banyoles).