divendres, 6 de març del 2015

LA PRÈVIA: CE BANYOLES - CF LLORET



No es relaxaran

El CF Lloret visitarà, aquest diumenge, el camp del CE Banyoles, per jugar a partir de les 17:00h. Es presenta un partit molt dur pels selvatans, en aquesta jornada 23 de la Primera Catalana, davant d’un equip que necessita sumar de tres en tres per sortir dels llocs de descens i que vol fer-se fort en el seu camp. El conjunt banyolí és el penúltim classificat, amb només 16 punts. Arriba a la cita després de vèncer en el camp d’un Vic en hores baixes, per 0-1, amb un gol del seu màxim anotador, Adrià Casanova. Els lloretencs, per la seva part, són sisens, amb 39 punts. En la passada jornada, els d’Edu Urdiales van superar el Girona “B”, per 2-0. El resultat de la primera volta va ser de triomf selvatà, per 4-1, gràcies als gols de Bader, Peke i Agi per partida doble.

Sí, queda molt. Però, si mirem la classificació, podem veure com el Lloret es troba molt a prop del lloc de promoció d’ascens. Només 2 punts són els que separen, ara mateix, als lloretencs de la segona plaça, que ocupa el Manresa. L’equip ja és allà i no vol deixar escapar aquest tren. És per això que no vol repetir errors de la primera volta, en què va veure escapar massa punts davant dels equips de la part baixa. Per afrontar aquesta cita, Edu Urdiales recupera Àlex Bertran. El lateral esquerrà ja s’ha entrenat amb normalitat durant la setmana i està a disposició del tècnic. Per contra, a les baixes per sanció de Jaume Prado i Bader, s’uneixen les d’Àlex Lobo i Albert “Kutxo”, que el passat dissabte, davant del Girona “B”, van rebre les targetes grogues que els faran complir cicle d’amonestacions. Pels banyolins, el tècnic Juan Mallart no podrà comptar amb Ignasi Massó, que va ser expulsat amb doble groga en la passada jornada.

L’arbitratge d’aquest partit anirà a càrrec del maresmenc Eduardo Hernández Cacho. Serà la primera vegada que el Lloret es trobarà amb aquest àrbitre. Els seus assistents, també del Col·legi del Maresme, seran Pau Muñoz Torner i Antoni Porras Rodríguez.


Què va passar en l’últim Banyoles - Lloret?

El Lloret va empatar (1-1) en la seva última visita al camp del Banyoles. Aquesta es va produir durant en el tram final de la passada temporada, en la jornada 32. Els homes d’Edu Urdiales seguien lluitant per la permanència i van sumar un punt molt important per assolir l’objectiu. Va ser un partit molt competit i igualat en què els rivals es van avançar en el marcador, en el minut 41, en una acció polèmica en què Adrià Casanova es va quedar sol davant Gianni i no va perdonar. Els lloretencs van reclamar que el control del davanter es va produir amb la mà. A la represa, el Lloret va aconseguir l’empat per mitjà de Peke, que va rematar una bona centrada de Jordi Valls per banda dreta. L’equip va marxar de Banyoles situat en l’onzè lloc, amb 40 punts, 1 més que ara, quan s’han disputat 10 jornades menys.

El Lloret no vol sorpreses. Aquest diumenge, a les 17:00h, buscarà els tres punts en el camp d’un Banyoles que lluita per la permanència.

#AmuntLloret