diumenge, 15 de març del 2015

CF LLORET 1 - 2 CF MOLLET

I marxar amb el cap ben alt

El CF Lloret va caure en el temps afegit, per 1-2, davant del CF Mollet, en un dels partits avançats a dissabte de la jornada 24 de la Primera Catalana. El conjunt lloretenc, que es va posar per davant en el minut 16 per mitjà de Rubén “Peke” i va encaixar l’empat abans del descans, en un córner directe de Brian Quijada (41’), va haver de jugar gran part del segon temps amb un home menys per l’expulsió de Pol Ros (55’) i va rebre el gol de la derrota en el temps afegit, obra d’Ángel Fernández (90’).

La ratxa de partits consecutius sense perdre s’ha aturat en 18. La dinovena jornada seguida no va arribar i l’equip d’Edu Urdiales va tornar a perdre cinc mesos després. Ho va fer en un duel que va estar condicionat, d’una banda, per la poca efectivitat de cara a gol i, de l’altra, per l’expulsió de Pol Ros, que va suposar que el Lloret jugués més de 35 minuts en inferioritat numèrica. Malgrat competir amb un home menys, els lloretencs van poder endur-se el partit però la pilota no va voler entrar i es va haver de viure un desenllaç massa cruel. El Mollet va aprofitar les seves opcions i va trencar una ratxa de 8 jornades seguides sense guanyar, acabant amb la dinàmica positiva del Lloret. L’equip baixa al cinquè lloc, a 5 punts de distància del Manresa, que és qui ocupa la zona de promoció, i a 7 del líder, el Granollers.

La primera part va estar dominada per un Lloret que va poder marxar al descans amb una àmplia victòria, però que va perdonar en excés. Narcís va ser qui ho va provar en els minuts inicials, però no va tenir sort. L’1-0 va arribar en el minut 16, per mitjà de Rubén “Peke, que ja porta 11 gols aquesta temporada. El davanter lloretenc va rematar en el segon pal una jugada que es va iniciar per banda dreta. El Mollet ho va intentar sense massa convicció i van ser els homes d’Edu Urdiales els que van seguir gaudint de bones oportunitats en els minuts següents, per mitjà de Peti i Pol Ros. Però el marcador al descans va ser d’1-1. Els d’Alberto Cámara van fer l’empat en una acció a pilota aturada, en un gol olímpic de Brian Quijada. A la represa, el Lloret va tornar a sortir amb molta força i va desaprofitar una nova ocasió de gol en el primer minut. El xut de Peti,  dins l’àrea, no va trobar porteria. En el minut 55 es va produir una de les accions que marcarien el partit, l’expulsió de Pol Ros, per doble groga. Però, tot i jugar amb un home menys, els lloretencs van seguir buscant l’àrea rival i van poder fer el segon, en accions de Lobo, Agi i Kutxo. Malauradament, en el temps afegit, els visitants es van endur el partit, aprofitant una jugada al contraatac que Ángel Fernández va finalitzar a porteria buida. Primera derrota després de 18 partits seguits sense perdre però, tot i així, el Lloret va tornar a mostrar el seu potencial i va marxar amb el cap ben alt.

L’equip finalitza la jornada en el cinquè lloc, amb 42 punts. Diumenge vinent, a les 12:00h, partit a domicili davant del CE Júpiter.

CF Lloret: Rubén; Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros; Lobo (Aparicio, 79’), Riky, Agi, Peti; Narcís (Sergio, 59’) i Peke (Kutxo, 75’)

CF Mollet: Flores, Mur, Parra, Reyes, Padilla, Quijada, Biyong (Fernández, 86’), Collado (Gómez, 59’), García (Kamassokho, 46 (Tejero, 68’)), Valero (Arroyo, 79’) i Solivellas

Gols: 1-0 Peke (16’), 1-1 Quijada (41’) i 1-2 Fernández (90’)

Àrbitre: Otal González (Penedés - Garraf). T.G.: als locals Poderoso i Kutxo, i als visitants Kamassokho, Valero, Mur, Padilla, Biyong i Arroyo. T.V.: expulsat, per doble groga, Pol Ros del Lloret (55’).

Incidències: Jornada 24 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).