divendres, 13 de març del 2015

LA PRÈVIA: CF LLORET - CF MOLLET



Duel de dinàmiques


Després de guanyar per 0-1 a Banyoles, el CF Lloret torna a casa per disputar el partit corresponent a la jornada 23 de la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales rebran la visita del CF Mollet. Serà aquest dissabte, a partir de les 16:00h. Aquest duel enfrontarà dues ratxes ben diferents. D’una banda, els lloretencs volen acumular 19 jornades seguides sense perdre. D’altra banda, els molletans necessiten guanyar per trencar la mala dinàmica de resultats: ja fa 8 jornades consecutives que no aconsegueixen la victòria, amb 2 derrotes i 6 empats. Mentre els d’Urdiales se situen quarts, amb 42 punts, els jugadors entrenats per Alberto Cámara són novens, amb 33 punts, i vénen d’empatar (1-1) a casa davant del Vic. El resultat del partit de la primera volta va ser de triomf lloretenc per 0-2, amb els gols d’Agi i Peti.

El Lloret no es vol deixar sorprendre davant d’un Mollet necessitat de bons resultats, en una situació sense aspiracions a la part alta i sense perill per la zona baixa. Qui segueix en un estat dolç és el conjunt lloretenc, que no vol perdre la bona dinàmica i s’ha fixat ja, de manera descarada, en la part alta de la classificació. Els selvatans tenen la segona posició a només 2 punts, en una lluita amb Manresa i Júpiter, a la qual podrien unir-se més equips d’aquí a final de temporada, amb un Granollers líder que no vol que ningú el molesti. Però tot passa per sumar els 3 punts davant del Mollet i, per aquesta cita, Edu Urdiales seguirà amb baixes. Jaume Prado i Bader hauran de complir el seu darrer partit de sanció. A més, Àlex Bertran no podrà participar per molèsties en el genoll. El tècnic recuperarà Álex Lobo i Albert “Kutxo”.

L’arbitratge del partit anirà a càrrec de César Otal González, del Col·legi del Penedès – Garraf. Hem d’anar fins a la temporada 2011/2012 per trobar l’últim precedent d’aquest àrbitre amb el Lloret i no es de bons records. Va ser en una derrota per 0-1 davant del Júnior, que va acabar amb les expulsions dels jugadors Ángel Vadillo, Dani Pecci i Kuku, i del segon entrenador Pere González. Els assistents seran Àlex Jiménez Narciso i Joan Garcia Colomer.



Què va passar en l’últim Lloret - Mollet?

L’enfrontament de la passada temporada es va produir en la jornada 4 i va acabar amb un marcador favorable al Lloret de 3-2, en un partit que es va decidir en el temps afegit. La primera part va acabar sense gols i amb males sensacions en el conjunt local, però tot va canviar. A la represa, els lloretencs es van avançar en el minut 52, per mitjà de Rubén “Peke”, però Baby va empatar pels visitants en el 64’. Més tard, en el 74’, Riky va aconseguir el momentani 2-1, que va ser igualat pel visitant Romero quan faltaven 5 minuts pel final. Quan semblava que l’empat seria el resultat final, Peke va tornar a aparèixer per donar la segona victòria de la temporada, amb el definitiu 3-2.

Dissabte, a les 16:00h, torna el futbol de Primera Catalana amb aquest Lloret - Mollet. Els lloretencs volen seguir a la part alta i el Mollet no ho posarà fàcil.

#AmuntLloret