diumenge, 19 d’abril del 2015

CF LLORET 1 - 1 CD MONTCADA


Perdonen en excés i ho acaben pagant

Empat entre el CF Lloret i el CD Montcada (1-1), en el partit avançat a dissabte de la jornada 28 de la Primera Catalana. Els lloretencs, que es van avançar en el minut 14, amb un gol d’Àlex “Peti”, van poder tancar el partit de manera còmoda, però van errar massa ocasions i van acabar encaixant l’empat en el 76’, amb un gol del rival Albert Jiménez.

L’equip segueix sense trobar el camí de la victòria. De nou, els homes d’Edu Urdiales van deixar escapar un partit en què s’havien posat per davant i on la punteria va tornar a restar opcions. El Lloret, que va afrontar la jornada amb diverses baixes, va dominar el partit davant del Montcada però no el va saber tancar amb un segon gol. D’aquesta manera, el conjunt lloretenc va deixar escapar dos punts més del Camp Municipal d’Esports i segueix immers en una dinàmica negativa de cinc jornades seguides sense conèixer la victòria, amb dos empats i tres derrotes. El tècnic va haver de retocar la defensa i Lobo va ser l’elegit per actuar de central, al costat de Pol Gómez. La parella de pivots la van formar Xavi Aparicio i Ángel Vadillo.

El Lloret va començar el partit amb bon peu. Com ja va passar en l’anterior jornada davant del Sants, els lloretencs van obrir el marcador abans del primer quart d’hora de joc, en el 14’. De nou, l’autor va ser Peti. El jove davanter lloretenc va fer el seu desè gol de la temporada, aprofitant una pilota a l’esquena de la defensa rival i finalitzant amb un potent xut. Els homes d’Edu Urdiales tenien el partit controlat i van poder marxar al descans amb un avantatge molt més ampli, però la manca d’encert de cara a porteria va acabar sent un factor decisiu per no sumar els tres punts. Els visitants, en els primers 45 minuts, no van generar un perill excessiu i només van arribar a l’àrea selvatana a través de faltes laterals. L’equip lloretenc va desaprofitar massa oportunitats i ho va acabar pagant a la represa. A mesura que van anar passant els minuts, en el segon temps, el Montcada es va anar fent amb el control de l’esfèrica i va trobar l’empat, en el 76’. Albert Jiménez va rematar al fons de la porteria de Jaume Prado una pilota morta dins l’àrea, després d’una sèrie de refusos.  

L’equip finalitza en el setè lloc, amb 44 punts. La pròxima jornada, el Lloret es desplaçarà a L’Escala. El partit es jugarà diumenge, a les 17:00h.

CF Lloret: Prado; Sergio, Pol Gómez, Lobo, Pol Ros; Ángel (Kutxo, 78’), Aparicio, Bader (Narcís, 46’), Agi (Ivi, 64’); Peti (Dani Rivas, 80’) i Peke (Marc Soler, 80’)

CD Montcada: Bracons, Larumbre, Collado (Jiménez, 60’), Pacheco, Borges, Peña, Montero (Morilla, 63’), Hayek, Herrera (Muñoz, 60’), Grau i Martínez

Gols: 1-0 Peti (14’) i 1-1 Jiménez (76’)

Àrbitre: Nula Pérez (Lleida). T.G.: als locals Prado, Bader, Pol Gómez i Sergio, i als visitants Collado, Bracons i Borges.

Incidències: Jornada 28 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).