divendres, 17 d’abril del 2015

LA PRÈVIA: CF LLORET - CD MONTCADA


Partit trampa



Aquest dissabte, a les 17:00h, el CF Lloret jugarà a casa davant del cuer de la Primera Catalana, el CD Montcada. Els rivals ja han perdut la categoria de manera matemàtica però volen seguir competint i amargar la tarda al conjunt d’Edu Urdiales. Els lloretencs, que necessiten tornar a sumar de 3 en 3, només han estat capaços de sumar 1 punt dels 12 darrers que s’han disputat. En la passada jornada, derrota contundent al camp del Sants, per 5-2. Ara mateix, l’equip és setè, amb 43 punts. El Montcada, per la seva part, arriba a la cita després d’empatar a casa contra el Vic (2-2) i situat en l’últim lloc, amb només 9 punts. En l’enfrontament de la primera volta, el resultat va ser d’empat (1-1) amb un gol de Peti.

Queden 7 jornades per finalitzar el campionat i el Lloret vol acabar la temporada amb un bon sabor de boca, acord amb totes les alegries que ha viscut aquest any. Ara, immersos en una ratxa negativa, amb 3 derrotes i 1 empat, és quan els homes d’Edu Urdiales hauran de demostrar el seu caràcter i la seva ambició, per recuperar les bones sensacions i no deixar-se sorprendre per un equip que jugarà amb la tranquil·litat de no tenir res en joc, ja que sap que la temporada vinent estarà a la Segona Catalana. Per aquest enfrontament, una vegada més, Urdiales perd efectius per sanció: Riky, Edu Poderoso i el porter Rubén, per les expulsions de la passada jornada, i Jordi Valls, que encara té pendent un partit de sanció. La falta de porter provocarà que el jugador del filial Joaquim Caballero formi part de la convocatòria, però qui ocuparà la porteria com a titular serà Jaume Prado, que torna després de la seva sanció per acumulació d’amonestacions.

L’àrbitre del partit serà el lleidatà Edgar Nula Pérez. Serà la primera vegada que dirigirà un partit del Lloret. Els seus assistents, que també pertanyen al Col·legi de Lleida, seran Calin Barta i Manel Granados Esteve.


Què va passar en l’últim Lloret - Montcada?

El CF Lloret va superar el Montcada per 2-0, en el partit de la temporada passada. Aquest va ser el primer enfrontament de la segona volta, en la jornada 18. Els homes d’Edu Urdiales van ser els dominadors del joc i van resoldre el partit sense massa dificultats. El gols van arribar en el segon temps. En el minut 60, Riky va transformar un clar penal que s’havia comès sobre Peke. Més tard, en el 74’, Erik Mahillo va tancar el partit amb el definitiu 2-0. Els lloretencs, amb aquell triomf, van trencar una mala dinàmica de resultats i això els va servir d’empenta per acabar assolint l’objectiu de la permanència.  

Recorda que, aquest dissabte, el CF Lloret passarà a jugar en horari d’estiu. El partit davant del CD Montcada començarà a les 17:00h, en el Camp Municipal d’Esports.

#AmuntLloret