divendres, 29 de maig del 2015

LA PRÈVIA: CF LLORET - CE FARNERS


Les últimes centrades d’Àlex Bertran



Aquest dissabte, a les 17:00h, el CF Lloret jugarà la darrera jornada de la Primera Catalana. Serà amb el derbi selvatà que enfrontarà als homes d’Edu Urdiales davant d’un CE Farners que ja ha assolit la permanència matemàtica. Serà un dia especial pels lloretencs, i és que Àlex Bertran, que és un dels capitans de l’equip, s’acomiadarà de la seva afició. L'entitat, en aquesta ocasió, farà jornada de portes obertes i l'entrada serà lliure. El Lloret arriba a aquesta cita situat en el novè lloc, amb 47 punts, després d’empatar a Avià (1-1), el passat cap de setmana. El Farners, per la seva part, es troba a la tretzena posició, amb 43 punts, i ve d’empatar (0-0) a casa contra el Vic. El partit de la primera volta va acabar amb victòria lloretenca, per 0-1, gràcies a un gol de Peti, de penal.

A falta d’una jornada per finalitzar, la Primera Catalana ja ha quedat definida: el Júpiter s’ha proclamat campió de lliga, amb el corresponent ascens a la Tercera Divisió; el Granollers farà la promoció d’ascens; el Molletense acaba com a cinquè per la cua, pendent d’un possible descens; i la Gramenet, el Tecnofutbol, el Banyoles i el Montcada han perdut la categoria i jugaran, la pròxima temporada, a la Segona Catalana. El Lloret arriba a aquesta darrera jornada amb els deures fets i sense cap pressió. És per aquest motiu que el protagonisme principal del derbi selvatà serà per Àlex Bertran, que jugarà el seu últim partit com a futbolista del primer equip de l’entitat. El lateral esquerrà ja fa uns mesos que va decidir penjar les botes al final d’aquesta temporada i aquest moment ha arribat. Ho farà en una cita en què Edu Urdiales seguirà comptant amb baixes que l’obligaran a modificar l’onze inicial i a convocar jugadors del Lloret "B" (Joaquim Caballero i Edrissa Camara) i del Juvenil "A" (Vadó Pujol, Pere Domínguez, Adrián Expósito, Isaac Lara i Jan Muniesa). Pol Gómez i Rubén Sánchez han rebut 1 partit de suspensió per acumulació d’amonestacions, mentre que Riky, Kutxo i Bader segueixen sancionats. A més, Jordi Valls, lesionat, Pol Ros, Dani Rivas, Ivi Sebastián i Sergio Ordóñez tampoc podran participar.  

L’àrbitre serà el maresmenc Víctor García Verdura. Serà la segona vegada aquesta temporada que el jove col·legiat dirigirà un partit del Lloret. Ja ho va fer en la jornada 3, en una derrota dels homes d’Edu Urdiales, per 4-1, a Manresa. Els seus assistents seran David Giménez Izquierdo (Baix Llobregat) i Àlex Estivill Alberich (Maresme).


Què va passar en l’últim Lloret - Farners?

El derbi selvatà de la temporada passada a Lloret de Mar, jugat en la jornada 6, va acabar amb derrota lloretenca per 1-2. El Farners es va avançar en el marcador a poc pel descans, en el 40’. Pau Gusó, sol davant Gianni, va fer el primer gol de la tarda. A la represa, els rivals van aconseguir el 0-2 momentani, en un penal que va transformar Óscar Almendros, en el minut 58. Els d’Edu Urdiales van retallar distàncies en el 78’, en una rematada de cap de Peke i, tot i que ho van intentar fins al final, els 3 punts van marxar cap a Santa Coloma de Farners.  

Vine a gaudir dels darrers minuts d’Àlex Bertran amb el CF Lloret, en l’últim partit de la temporada davant del CE Farners. A més, amb entrada lliure per a tothom. No t’ho pots perdre!

#AmuntLloret