dilluns, 1 de juny del 2015

CF LLORET 8 - 0 CE FARNERS

Vuit gols per acomiadar Àlex Bertran

El CF Lloret tanca la temporada amb una golejada per 8-0 davant del CE Farners. Els homes d’Edu Urdiales van resoldre el partit molt d’hora, amb un avantatge de quatre gols en el minut 23, i els aficionats lloretencs van mostrar la seva estima al jugador Àlex Bertran, que va jugar el seu últim partit com a futbolista del Lloret.

Després de 10 jornades sense vèncer, l’equip es va retrobar amb la victòria. No hi havia res en joc. Locals i visitants arribaven a la cita amb la permanència a la butxaca, però el conjunt lloretenc no es va deixar enganyar per la relaxació i, oferint un alt nivell de joc, va superar el Farners amb la major golejada que ha aconseguit el Lloret amb Edu Urdiales a la banqueta. Va ser en un dia especial per un dels capitans de la primera plantilla. Àlex Bertran, que va anunciar la seva retirada uns mesos enrere, va disputar el seu últim partit amb la samarreta del primer equip de l’entitat. El lateral esquerrà va rebre, abans de començar el partit, una placa d’homenatge davant de la seva afició, que va agrair els seus 9 anys al club. A més, en el moment de la seva substitució, Bertran va ser ovacionat pels seus companys, que li van fer el passadís, i pels membres del cos tècnic. Va ser el comiat desitjat per tots.

Tot i que semblava, en els primers minuts, que el Farners podria posar complicacions, el Lloret va resoldre el partit en 7 minuts. Entre el 16’ i el 23’, l’equip d’Edu Urdiales va aconseguir un 4-0 que va suposar una gran llosa pels visitants. Narcís Caballero va fer el primer, rematant una centrada de Peke, des de banda dreta. Sense temps per pair-ho, Xavi Aparicio, des del cercle central, va veure el porter avançat i, amb un xut llunyà, va fer pujar el 2-0 al marcador. La pluja de gols no va acabar i Agi, en un córner, i Ángel, en una rematada dins de l’àrea, van aconseguir arribar al 4-0. Just abans del descans (44’), Peke va firmar el cinquè. El Farners, que ja havia esgotat quatre canvis abans de la mitja hora, va tornar a ser una joguina en mans del Lloret durant el segon temps. En el minut 56, Peti, en una rematada acrobàtica, va fer el 6-0. Els darrers gols se’ls van repartir els màxims golejadors de l’equip (amb 13 anotacions cadascun). El 7-0 el va fer Peke (69’) i el definitiu 8-0 va ser obra de Peti (85’). Abans del darrer gol, en el minut 71, es va produir el moment més emotiu de la tarda, amb la substitució d’Àlex Bertran, que va deixar el seu lloc al jove Edrissa Camara, posant el punt final a la seva trajectòria com a futbolista del CF Lloret.

Amb aquest triomf, l’equip d’Edu Urdiales acaba la lliga en el setè lloc, amb 50 punts. En els pròxims dies, s’aniran definint les renovacions, les baixes i els nous fitxatges per a la temporada 2015/2016.

CF Lloret: Prado; Pere (Marc Soler, 46’), Lobo, Poderoso, Àlex Bertran (Edrissa, 71’); Aparicio (Adrián, 64’), Ángel, Agi (Isaac, 57’), Peti; Narcís (Vadó, 51’) i Peke

CE Farners: Lujan, Fernández (Riart, 57’), Massegú, Gusó, Kante (Muñoz, 25’), Carbó (Da Costa, 25’), Soto, Salas, Giró (Varese, 33’), García (Criado, 25’) i Batchilly

Gols: 1-0 Narcís (16’), 2-0 Aparicio (18’), 3-0 Agi (21’), 4-0 Ángel (23’), 5-0 Peke (44’), 6-0 Peti (56’), 7-0 Peke (69’) i 8-0 Peti (85’)

Àrbitre: García Verdura (Maresme). T.G.: als locals Àlex Bertran i Poderoso, i al visitant Criado.

Incidències: Jornada 34 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). Abans de l’inici del partit, el club va entregar una placa d’honor al jugador Àlex Bertran, que s’ha retirat de la pràctica del futbol.