divendres, 15 de maig del 2015

LA PRÈVIA: CF LLORET - UD MOLLETENSE


Un Molletense en perill posa a prova la mentalitat del Lloret

El CF Lloret rebrà la visita de l’UD Mollentese, per jugar aquest dissabte, a les 17:00h. Serà el penúltim partit dels lloretencs en el Camp Municipal d’Esports. Després d’aquesta jornada, la 32, només en quedaran dues per finalitzar una Primera Catalana que encara no té definides, del tot, les places d’ascens i de descens. En aquesta lluita per la permanència es troba el Mollentese, que ocupa el catorzè lloc, amb 36 punts. Els vallesans vénen de superar el Vic per un contundent 4-1. El Lloret, per la seva part, està totalment tranquil, a la vuitena posició, amb 45 punts. El passat cap de setmana, els homes d’Edu Urdiales van perdre contra el Tecnofutbol (2-1). En la primera volta, un gol de Narcís Caballero va donar el triomf per 0-1 a Mollet del Vallès.

El tram final del campionat no està deixant bones sensacions pel que fa als resultats d’un Lloret que ha caigut en zona de ningú, després de 8 jornades seguides sense conèixer la victòria. L’equip ho intenta, aconsegueix fer bon futbol i crear ocasions, però els petits detalls ja no l’acompanyen com abans. Els lloretencs volen refer-se d’aquesta situació per poder acabar la temporada amb un bon sabor de boca, malgrat que no podrà finalitzar en la part capdavantera de la classificació. La plantilla sap de la importància de fer un bon paper aquest dissabte, davant de l’afició, però davant tindrà un Molletense que no vindrà de passeig. Els vallesans necessiten els 3 punts per evitar caure en zona de descens. Per aquesta cita, Edu Urdiales recuperarà efectius i només comptarà amb les baixes dels lesionats Jordi Valls, que ha estat tota la setmana entrenant al marge del grup i treballant en la seva recuperació, i Pol Ros, que encara no està disponible per entrar en convocatòria.  

L’àrbitre serà el tarragoní Josep Maria Santiago Vicente, que dirigirà, per primera vegada, un partit del Lloret. Els seus assistents seran Juan Manuel Varo López i Óscar Alsina Hernández, també del Col·legi de Tarragona.

S’acosta el final de lliga, vine a donar suport al Lloret. Aquest dissabte, a les 17:00h, partit contra el Molletense.

#AmuntLloret