diumenge, 10 de maig del 2015

TECNOFUTBOL CF 2 - 1 CF LLORET


Es torna a escapar en el tram final

Derrota del CF Lloret a Barcelona contra el Tecnofutbol CF, per 2-1, en la jornada 31 de la Primera Catalana. El conjunt d’Edu Urdiales va començar per darrere en el marcador, amb un gol del rival Fabia Sintes (33’), va aconseguir empatar per mitjà de Peti (55’) i va veure, en el 85’, com els locals es feien amb el triomf, gràcies a Brian Bea.  

Les rematades que abans trobaven el camí del gol, ara ja no ho fan. La mala fortuna va tornar a condicionar un Lloret que ho va posar tot sobre la gespa del Complex Esportiu Can Dragó però que va tornar de Barcelona sense puntuar i allargant a 8 partits la ratxa de jornades seguides sense guanyar. Els lloretencs, que van afrontar la jornada amb diverses baixes, van tornar a perdre els punts en la part final davant d’un Tecnofutbol que es troba immers en la lluita per la salvació. El tècnic, Edu Urdiales, va introduir diverses novetats en l’onze inicial. Les més destacades, les de Rubén Sánchez, que va ser el porter titular en detriment de Jaume Prado, i Edrissa Camara, jugador del Lloret “B” de Quarta Catalana.

El Lloret va buscar el triomf des del primer moment però no va estar encertat en els darrers metres davant d’un Tecnofutbol que tampoc va renunciar a l’atac i que va disposar de bones opcions. Les primeres arribades dels rivals van ser a pilota aturada, mentre que els d’Edu Urdiales es van poder avançar amb un potent xut d’Álex Lobo, des de la frontal. L’1-0 es va produir en el minut 33, en una bona acció del local Sintes, que va superar Rubén, a la mitja-volta, dins de l’àrea. L’equip lloretenc va sortir amb més força a la represa i va tenir diferents oportunitats al contraatac. Peti, després d’una assistència de Bader, es va plantar sol davant del porter Pérez, però no va poder fer l’empat. Ho va fer minuts més tard. En el 55’, mateixos protagonistes: Bader va connectar amb Peti, que no va perdonar i va fer la igualada, superant el porter en la seva sortida. Els selvatans van poder fer el segon, amb rematades de Riky, Lobo, Agi i Peke, però la sort no els va acompanyar. El Tecnofutbol va trobar el premi de la victòria en el minut 85. Antwi va pentinar una centrada des de banda dreta i, en el segon pal, Brian Bea va finalitzar la jugada amb el definitiu 1-2. Va ser una acció polèmica en què el Lloret va demanar fora de joc. L’àrbitre tarragoní Guijarro Álvarez no ho va considerar i, tot i que els homes d’Edu Urdiales van buscar l’empat fins al final, el marcador ja no es va moure i els punts es van quedar a Barcelona.

L’equip acaba la jornada en vuitè lloc, amb 45 punts. El Lloret s’enfrontarà al Molletense, a casa, el pròxim dissabte. Serà a partir de les 17:00h.  

Tecnofutbol CF: Pérez, Serrano, Sanchirico, Griguol (Sola, 75’), Galles, Bessong, Lamba, Martínez, Sintes, Molina (Bea, 78’) i Basagaña (Antwi, 78’)

CF Lloret: Ruben; Ivi (Agi, 60’), Pol Gómez, Poderoso, Edrissa; Riky, Lobo (Kutxo, 78’), Aparicio (Ángel, 83’), Bader, Peti i Narcís (Peke, 60’)

Gols: 1-0 Sintes (33’), 1-1 Peti (55’) i 2-1 Bea (85’)

Àrbitre: Guijarro Álvarez (Tarragona). T.G.: al local Antwi i als visitants Poderoso i Riky.

Incidències: Jornada 31 de la Primera Catalana. Complex Esportiu Can Dragó (Barcelona).

(Resum de vídeo: Barcelona Televisió)